MORA DA NAUČI DA POŠTUJE USPEŠNIJE OD SEBE: Jovana Jeremić Milošević žestoko oplela po Biljani Obradović!

Nakon što je Biljana Obradović, voditeljka i portparolka Fudbalskog kluba "Partizan", u jednoj emisiji komentarisala koleginicu Jovanu Jeremić, ona joj je brutalno uzvratila, nazvavši je "estradnim mrtvakom", a sada je rešila da još podrobnije iznese mišljenje o njoj.

- Nikad nisam videla Biljanu da bismo se svađale. Ja sam samo odgovorila na njen komentar, a ona je dobila odgovor kakav je zaslužila, a to je da pripada estradnim mrtvacima, kao što i pripada. Biljana nema televizijski angažman na bilo kojoj nacionalnoj televiziji, te je samim tim estradno mrtva i tu nema dalje priče - obrazložila je Jovana u emisiji "Red Zone" i dodala:

- Biljana je sada portparol "Partizana" i više nema veze sa televizijom. To je čista realnost, a ne uvreda. Njoj će biti bolje u životu što pre to shvati. Moju energiju je komentarisala žena bez energije. Njoj smetam jer sam za nju Černobilj!

- Ja sama proizvodim svoju energiju! Ja sam hidrocentrala energije! Zato ja ne odgovaram ljudima koji nemaju energiju, ljudima koji ostaju tamo gde ih ostaviš. Ja nju zaista poštujem, ali ona mora da nauči da poštuje uspešnije od sebe i da im kaže: "Bravo!". Ona može da ima 700 ekskluziva sa svetskim zvezdama, ali te ekskluzive niko nije gledao, a moje emisije svakog vikenda gleda preko tri miliona ljudi - kazala je Jeremićeva i nastavila:

- To je razlika između Biljane Obradović i Jovane Jeremić. Ona sa svih tih svojih 700 ekskluziva nije postala zvezda, a ja sam bez ijedne ekskluzive megazvezda za nju!

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: jovanajeremicmilosevic/Instagram

Pogledajte još