PATI ZA SINOM: Biljana Dragojević objavila porodične uspomene sa Dejanom, uprkos njegovim tvrdnjama da se neće pomiriti (VIDEO)

Krah braka Dalile i Dejana Dragojevića već nedeljama je glavna tema domaće javnosti.

Naime, posle pet godina ljubavi, Dalila je odlučila da ostavi Dejana i uplovi u ljubavnu vezu sa Filipom Carem.

Sve se dogodilo pred kamerama televizije "Pink", jer svi akteri ove ljubavne drame, trenutno borave na rijaliti imanju u Šimanovcima.

Dejan teško podnosi preljubu supruge Dalile, zbog koje je svojevremeno prekinuo kontakt sa majkom Biljanom i bratom Davidom.

Iako su mnogi pretpostavili da će se nakon razlaza sa Dalilom, Dejan vratiti u porodični dom u Veterniku, on je nedavno izjavio da svojoj porodici neće oprostiti izdaju, te da ne planira da se pomiri sa njima.

Biljana je danas odlučila da se oglasi na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram emotivnim video snimkom u kojem se mogu videti brojne Dejanove fotografije u društvu članova njihove porodice i otkrila svoj stav o sinovljevim tvrdnjama.

- Slike govore mnogo, mnogo više od Dejanovih izgovorenih reči. Ovo je nešto što se čuva i nema cenu - napisala je Biljana i pokrenula lavinu komentara svojih pratilaca.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: biljana.dragojevic.bd/Instagram

Pogledajte još