SVE MOGU DA TOLERIŠEM, ALI DA MI PRETIŠ KLANJEM PORODICE: Filip Car i Mensur Ajdarpašić u žestokom sukobu, obezbeđenje uletelo u Belu kuću! (VIDEO)

U Beloj kući trenutno je u toku igrica sa Macom. Fran Pujas morao je nastavi niz sa lopticama i da navede ko je najomraženija osoba.

- Najomrženija osoba, složiću se sa Karićem, jeste Dalila najgora, ali ipak je Marijana za mene najgora od svih, jer da tako nisko udariš ja ne mogu verujem. Bolja da je udarila nego tako nešto rekla, nema goreg zla od toga - naveo je Pujas.

- Najpoženjiji, Đedović, čovek mi je puno pomogao, sa njijm se smejem zezam i sve. Proveli smo mnogo vremena, jedina osoba i najbliža meni - rekao je Fran.

- Najnebitnija, dvoumim se između Mime i Belog. On mi izgleda kao da je u depresiji, ali Mima ipak jer to ponašanje sa oženjenim muškarcem na silu ne prolazi - izjavio je Pujas.

- Najpoželjnija za mene, ima svakako šta da kaže i kako da se kaže. Za mene najpoželjnija, nema trunke negativnije energije, uvek je tu za mene, Tanja. Malo si pasivna ali verujem da si ista i napolju - govorio je Marko Janjušević Janjuš.

- Najnebitnija je Irma, delovalo je da je potencijal, ali je totalno neinteresantna za komentarisanje, nema nikakve veze sa vezom - rekao je Janjuš.

- Da je sve ovo bilo ranije, možda bi izabrao Dejana. Ali ja znam da on tako ne misli i iskreno mi se izvinio. Moram samo da proverim ono što sam čuo, da ćeš ti zaklati mene i Marka - pitao je Janjuš Mensura Ajdarpašića.

- Slušajte, samo da vam kažem. Ljudi, šta vam je! Nisam to rekao, evo kažem sada svima izvinjavam se, zaista! Ljudi nema veze, neka sam ja najomrženiji ali nemojte molim vas to da govorite, ako sam ikada to rekao ja ću to ponoviti, jer je lično. Ali porodicu nisam dirao - vikao je Mensur.

- Ne mogu više da slušam ove gluposti! Koga boli ku*ac za tebe - urlao je Filip Car.

- Možeš da pričaš šta hoćeš, ali da pretiš klanjem porodice, to ne mogu da tolerišem i za to me ne boli ku*ac - vikao je Car.

- Ti da si hteo da nešto uradiš uradio bi ispred Vertiga. Ja nisam neko ko neće da ti uzvrati! - nastavljao je Mensur.

- Ja kad udarim zna se kako udaram - urlao je Filip.

- Ja bih samo da završim, niti sam te spominjao niti ću. Ne želim da se raspravljam, ja sam prvi rekao da je on dete koje ima 25 godina, da je emotivan tako da ja sve razumem. Prvi sam se pronašao u psovkama ali razumem sada. Da nisam imao tu svađu sa tobom, ne bih znao kome da dam ovu lopticu, nisi mi ni ti omržen ali nekome moram - govorio je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još