PAKAO, ŠTA DA VAM KAŽEM: Marijana Mićić uspešno vratila Instagram nalog i najavila povratak selfijem u osmom mesecu trudnoće (FOTO)

Voditeljka Marijana Mićić nedavno je ušla u osmi mesec trudnoće, a sa svojim pratiocima podelila je vest da nosi devojčicu.

Naime, buduća mama i njen dugogodišnji partner Miloš Marjanović prvi put će se ostvariti u ulozi roditelja, a naslednica će im bez sumnje u potpunosti promeniti živote.

Marijana se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila da joj je nalog bio hakovan skoro 24 sata, a svoj veliki povratak najavila je selfijem u ogledalu gde je ponosno pozirala sa stomakom.

- Jedan sasvim običan selfi za povratak. Dobro, možda nije sasvim običan jer sam osam meseci trudna. Hakovali su mi profil i nešto više od 24 sata sam bila bez Instagrama. Ne znam šta bih vam rekla. Pakao, ali ako se pomerim korak levo ili desno raj! Dakle bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu kao i na Instagramu ništa nije onako kako izgleda! Hvala puno svima! - napisala je lepa trudnica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marijana Mićić (@micicmarijana)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još