MAJA MARINKOVIĆ ĆE IH LAKO RASTAVITI: Stanija Dobrojević uverena da ljubavna veza Dalile Dragojević i Filipa Cara neće opstati

Stanija Dobrojević napustila je "Zadrugu" i posvetila se opremanju stana u koji bi ovih dana trebalo da se useli sa svojim dečkom Markom Markovićem.

Dobrojevićeva je sada otkrila šta misli o pojedinim zadrugarima, da li je bliskost sa Markom Osmakčićem poljuljala njenu vezu, kao i zbog čega misli da veza Dalile Dragojević i Filipa Cara neće opstati.

Koji je bio tvoj cilj ulaska u "Zadrugu"?

- U Zadrugu sam ušla kao specijalni gost, rijaliti zvezda koja ima svoj status i ime. Moj zadatak je bio da svojim prisustvom utičem na ponašanje devojaka kako da se istaknu, sređuju, da zavrte priču. I uspela sam.

Na koju devojku si najviše uticala?

- Najveći uticaj sam imala na Dalilu koja je odlučila da po svaku cenu postane bitna, mada na pogrešan način. Toliko se zavrtela njena priča da u ovom trenutku nema potrebe da se vraćam u "Zadrugu".

Kako komentarišeš to što su Dalila i Car ozvaničili vezu?

- Dalila je izgustirala Dejana, odlučila je da promeni život iz korena i ostavila bi ga svakako, bilo je pitanje samo kada će to da se desi. Sigurno je da je Car ubrzao taj rastanak. Sa druge strane, Caru je izazov da osvoji udatu ženu, a Dejan ispašta zbog svega toga i sav bol ide njemu, što opet nije fer.

Može li da opstane veza izmedu Cara i Dalile?

- Ne, afere su kratkog daha, oni na samom početku već imaju dosta svađa i rasprava. Neće oni opstati do kraja rijalitija, nema šanse. Mislim da će Car da preseče sve to.

Da li misliš da će Dejan iz nekog inata da se upusti u vezu sa nekom devojkom?

- Posle bolnog otrežnjenja, zašto da ne. Iako sam imala sukob sa njim gde me je nemilosrdno vređao, smatram da je Dejan od retkih muškaraca današnjice koji ženu ume istinski da voli i poštuje. Tako se pokazao u odnosu sa Dalilom, samo što ona nije umela to da ceni i čuva. Mislim da će i ona to da shvati, ali kasno, na njenu žalost. Car i Dejan su dva različita sveta.

Da li misliš da Dejan može sebi da naudi?

- Nadam se da neće nauditi sebi, čak se i dobro drži za ovakav životni brodolom! Mnogi bi drugačije odreagovali. To kako se on sada oseća i koliko ga boli, zna samo on, i ne daj Bože nikome da se nađe u njegovoj koži. Opet kažem, koliko god da me je uvredio, žao mi je što prolazi kroz sve ovo.

Može li ulazak Maje Marinković da poremeti Dalilu?

- Ma, naravno, kako da ne može. Maja da pucne prstima može da ih rastavi. Dalila se možda njenog ulaska i pribojava, jer je svesna da Car nije raščistio sa Majom, a poznajući nju, rijaliti će tek da počne, ima da gori kada Majče uđe.

Jesi li pričala sa Majom, planira li da se sveti?

- Jesam, spremam Maju za "Zadrugu", očekujem da pokida. Videćete šta će da se dešava, ne mogu da otkrivam šta smo razgovarale. Da im neće biti prijatno, to svakako.

Jel ti je dečko zamerio druženje sa Markom Osmakčićem?

- I dečko i porodica su ponosni mojim učešćem i kažu da je najbolje do sada. Vidi se zrelost, odmerenost, druželjubivost, sve ono što ranije nisam pokazala. Marko Osmakčić se prema meni lepo ophodio i poštovao me, a ja to umem da cenim. Zato sam se prema njemu ponela krajnje prijateljski. Nije imao moj Marko šta da mi zameri na tu temu.

Da nisi zauzeta, da li bi se desilo nešto više izmedu Marka i tebe?

- Super je drug, ali kao dečko zaista nije za mene. I ja sam na samom početku njemu to stavila do znanja. Nisam ga zavlačila, kako su tamo komentarisali. Između nas je bilo isključivo sve prijateljski.

Kako komentarišeš njegovu vezu sa Viktorijom Mitrović?

- Simpatično. Oboje su liberalni i opušteni po tom pitanju veza bez obaveza, tako da su se našli. Niko od njih dvoje ne planira da to preraste u nešto ozbiljno, što u ovom trenutku oboma odgovara. Nemam ništa protiv toga.

Po tvom mišljenju pored koje devojke bi se on skrasio?

- Dominantne, koja ume da lupi šakom o sto. Pored takve bi bio poslušan. A, takva nije ušla još u rijaliti.

Kakvo mišljenje imaš o Irmi Sejranić?

- Irma je komentator, i ide joj to od ruke, ume da iznese svoj stav i mišljenje, ne boji se. Ume da bude naporna, ali dobro.

Kako ti deluje veza Mesura Ajdarpašića i Milice Veselinović?

- To je ozbiljna veza u kojoj dominira Mensur i njegova ljubav, i to ko je on i kakve principe i stavove zastupa. Iako deluje mnogima da je to sve igra, Mensur se zaljubio.

Da li ti deluje da Milica ima ozbiljnu taktiku?

- Nema ona taktiku, ali njeni postupci, skrivena ljubomora i tvrdoglavost mogu lako Mensura da unište, pa i diskvalifikuju. Slažem se sa ukućanima da ona ume da izazove agresiju u njemu i da može lako da ga dovede do pucanja. Ne sviđa mi se što pravi paralelu izmeđi Mine Vrbaški i nje, treba isključivo sebe da gleda, ali dobro, Milica je mlada.

Zameraš li nešto Marijani Zonjić?

Meni se njeno učešće ove godine dopada, vidi se da je radila na sebi i promena se primećuje. Nadam se da će istrajati, jer je već počela da slabi. Možda je neki novi ulasci podignu.

Postoji li šansa da se pomire Tara Simov i Mateja Matijević?

- Videćemo šta će da se desi. Iskreno, ništa ne bih smela oko njih da preciziram, jer Mateja sa Tarom baš ima neku ludu hemiju, koja se i te kako između njih oseti. Iako on ima priču neku sa Anđelom, ona je stvarno divna devojka, ali se ta hemija koju ima sa Tarom ne oseća sa njim i Anđelom.

Mnogi komentarišu da postoje varnice između Stefana i Andele, kako se tebi čini?

- Stefan je veran Jovani, i samo da ostane istrajan u tome, vratiće mnogima veru u muškarce, zaista. Isto tako smatram da ne treba svako druženje i komunikacija sa nekim da se smatra i karakteriše kao flert i muvanje. Ja i dok sam bila unutra nisam primetila to između njih, a ni sada kada sam napolju. Anđela ima simpatije prema Mateji.

Može li da opstane veza Miljane Kulić i Zole?

- Oni su haos. Volim Miljanu, i samo da ona bude srećna. Ona voli Zolu, i ako je on njena sreća, ja to podržavam.

Priča se da si izašla ranije iz rijalitija jer si se uplašila ulaska Kristijana Golubovića?

- Ma kakvi, to nema veze sa istinom. Ja sam već rekla da sam ušla kao specijalni gost i znalo se kada ću da izađem. Sve sa Kristijanom je davno ispričana priča, koja više nikom nije interesantna.

Ko je najveći folirant u "Zadruzi"?

- Najveći folirant i loš čovek prema meni je ispao, jer smo kao dobri, a stalno je imao potrebu da me ponizi. Najviše me je loše komentarisao bez ikakvog razloga, to su mi pokazali tek kad sam izašla, a kao dobri smo. A ko je Miki? Nesrećni čovek koji je tamo na silu jer jedino još tamo može da uzme koji dinar.

Planiraš li da se vratiš muzičkoj karijeri?

- Čim sam izašla iz "Zadruge", dobila sam ponudu od mog muzičkog tima za privatni nastup, 10.000 evra za samo sat vremena da se pojavim i otpevam pesme na plejbek. Bila sam u šoku, ali i poprilično skeptična što se te ponude tiče. Odbila sam taj nastup, ali smo se dogovorili da napravimo još jedan krug po našim diskotekama.

Izvor: Kurir.rs/Star
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još