NEOČEKIVANO: Komšije otkrile kako se Anastasija Ražnatović ponaša kada se ugase kamere

Pevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić nedavno su se preselili u luksuzni kompleks na Dorćolu, a sada su njihove komšije progovorile o tome kako se mladi par ponaša daleko od kamera.

- Ovde uglavnom žive mladi i svako brine svoju brigu. Nije baš da ih zanima ko je direktor, pevač ili glumac. Mislim da se to i dopada javnim ličnostima, pa hrle da ovde žive kako bi imali svoj mir. Anastasiju sam videla nekoliko puta u prolazu dok je išla u prodavnicu i prijatno sam se iznenadila. Iskreno, mislila sam da je uobražena jer joj je mama poznata, a sada se i ona bavi javnim poslom ali me je razoružala. Prva mi se javila u hodniku iako se nikada nismo upoznale lično, bila je bez šminke i u trenerci, nosila je smeće da izbaci. Videla sam je pre nekoliko nedelja kako je sa drugaricom išla da kupuju stvari za kuću, nosile su mnogo nekih kesa i dasku za peglanje - rekla je devojka koja je želela da ostane anonimna.

Ona ističe, da je pevačicu videla i u kućnom izdanju:

- Jedan dan je izašla da preuzme neki pošiljku što joj je stigla. Bila je u kućnim papučama. Posle toga sam je videla kako joj vozač pomaže da iznese kese iz nabavke, očigledno je išla u nedeljnu kupovinu. Često joj Đorđe pomaže i veoma su srećni.

Mladić koji živi u istoj zgradi kaže da zna da mu je Anastasija komšinica.

- Njen dečko je opasan biznismen, stalno je na mobilnom telefonu, priča, ugovara. Uvek kada ga vidim, on je u nekoj akciji, obučen je uvek odlično. Nikada ga nisam video u trenerci, uvek je u košulji, bilo da su dole farmerke ili pantalone. Čini mi se da su super par. Ona je uvek nasmejana, često šetaju po kraju uveče - rekao je on i dodao:

- Anastasiju viđam i sa drugaricama, koje joj često dolaze na kafu. Pomagale su joj i kada se selila, bilo je tu kutija i kutija, trebalo je sve te stvari preneti. Čuo sam da im je stan ogroman i da je uređen svetski. Valjda na dva sprata imaju stan.

Prodavačice iz obližnjeg marketa opisale su kako se pevačica ponaša kada dođe u kupovinu.

- Dolazi nam često, kupuje namirnice i to ne samo gotove proizvode već i osnovne sastojke, vidi se da sprema nešto. Hrani se zdravo, ne kupuje slatkiše, dok njen dečko obožava da kupuje čokolade. Ako je nešto pitamo, ona odgovori. Kažemo joj da pozdravi Cecu, a ona se zahvali. Možete li da verujete? Pa ovde ulaze nepoznate osobe i ne znaju da kažu "dobar dan", a ona ne glumi zvezdu - kaže prodavačica.

Komšije su rekle da Anastasiju često viđaju kako nosi cveće i slika se sa tinejdžerkama na ulici bez obzira da li je sređena ili ne.

Komšije kažu da se šuška kako je Ceca viđena u kraju gde joj žive ćerka i zet.

- Verovatno Anastasija češće ide kod Cece, nego što ona dolazi ovde pa je zato nisam sreo nikada. Komšinica koja živi pored mog stana kaže da je videla jednom, da je Ceca bila u farmerkama i majici i da je sa njom bio dečko Bogdan koji je nosio ogroman buket cveća. Anastasija liči na majku kada je vidite uživo i vrlo je ljubazna i pristojna. Obećali smo joj da ćemo doći na njen nastup čim odluči da se druži se sa publikom - rekao je čovek iz komšiluka.

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još