DOBAR JE MOMAK I PO SVIM PRINCIPIMA BISMO PRISTAJALI JEDNO DRUGOM: Kija Kockar o odnosu sa Vojinom Ražnatovićem

Kija Kockar iznenadila je sve u Srbiji druženjem i bliskim odnosom s naslednikom Željka Ražnatovića Arkana u Americi, gde pastorak Svetlane Cece Ražnatović godinama živi. U intervjuu, pevačica otkriva u kakvom je odnosu s naslednikom pokojnog komandanta, Vojinom Ražnatovićem, ali i šta misli o aferi između Dalile i Dejana Dragojevića, s obzirom na to da je i ona svojevremeno bila sličnoj situaciji.

Da li ima nešto više od prijateljstva između tebe i Vojina?

- Stvarno nema. On je dobar momak i po svim principima bi pristajali jedno drugom, ali ne gledam ga tako. Ljudi nekad kliknu kao prijatelji. Imam dosta muških prijatelja.

Ali, da li ti se bar sviđa kao muskarac?

- Preporučila bih ga svakoj devojci. Zaista, ali ja ga ne gledam tako, a ni on mene. Među nama je čisto prijateljstvo. Ne bih mogla da se družim sa nekim, a da znam da me neko muva ili da tako nešto pokušava. Imam drugare koji su dobri frajeri, ali ih ne bih preporučila zato što su bezobrazni.

Šta misliš da li ti je Ceca Ražnatović zamerila druženje sa Vojinom?

- Iskreno i ne zanima me. Šta da mi zameri što se družim sa jednim čestitim momkom, koji je uspeo sam, koji je otišao na pravi put i koji se trudi, vredan je, koji je pretrpeo veliku nepravdu. Ne znam zašto bi bilo ko meni nešto zamerio i ko je da mi nešto zameri?

Da li su vam između ostalog Ražnatovići bili tema?

- Ne bih otkrivala da li smo pričali ili nismo, ali mi imamo neke druge teme.

Je l si dogovorila neki nastup u Americi?

- Zvali su me za ovu godinu, ali sam odbila jer su mi dugovali pare od prošlog puta. Bilo je ponuda, ali nije mi neophodno.

Imaš jasan stav kada je odnos Dalile i Dejana u "Zadruzi".

- Previše mi je toksična situacija u "Zadruzi". Nema veze da li je muško ili žensko, poniženje i bol je ista. Znam kako se oseća dečko, sad je u šoku, ali proći će ga.

Kakav je tvoj emotivni status i kakve ćes sad poteze da praviš u ljubavi?

- Slobodna sam. Na meni može da se vidi. Nisam proračunata idem i dalje srcem. U mom životu se sve dešavalo spontano. Od početka veze sam bila da ništa neće biti od toga, a na kraju sam se i udala.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još