MNOGO MI JE ŽAO, ALI NEĆU IĆI NA SAHRANU: Vera Matović ljuta na sinove Marinka Rokvića, izjavila saučešće pevačevoj supruzi Slavici

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini, a povodom njegove smrti se oglasila pevačica Vera Matović.

Vera je otkrila da ju je vest o Marinkovoj smrti iznenadila, ali da će ga pamtiti samo po dobrom.

- Čula sam, sarađivali smo, jako mi je žao... Čula sam odavno da je bolestan, baš me je onako iznenadila vest, ali sam sve mislila da će se oporaviti, da će ozdraviti, međutim to je sve bilo jače od njega. Mnogo smo radili osamdesetih godina, kao kolega bio je jako dobar i dobar pevač, eto, izgubili smo još jednog izvrsnog pevača, ali ostala su njegova dela koja će se uvek pevati, kao i od svih mojih kolega koji su otišli možda prerano, a i Marinko je jedan od tih. Mnogo rano, nije još trebalo da ode, ali život je takav, ne pita ko je dobar, ko nije, on ide onako kako on to hoće i kako njemu to odgovara - priča pevačica.

- Bez obzira na pesme, svako ima svoj stil pevanja, svoje dobre pesme, zato je toliko godina na ovoj sceni, da bi danas svi ovako rekli, kao što sam i ja rekla, ali ostaće upamćen kao dobar kolega, pre svega. Mnogo smo se družili. Žao mi je, možda nije u redu da to pričam, ali htela sam da mu odem u posetu, jer ja sam poznata po tome da odlazim u posete svojim kolegama, ali nažalost nisam otišla iz razloga što davnih godina kada je bila poplava u Obrenovcu, njegovi sinovi su me mnogo omalovažili, zato što sam ja poslala donaciju celoj Srbiji, Republici Srpskoj, Bosni, to je njima verovatno zasmetalo, zato što to ni oni nisu učinili... Onda sam ja ispala da sam "dno dna", kako su njegovi sinovi, Nikola i Marko, rekli za mene i sigurno neću ići na sahranu zbog njih dvojice, a žao mi je zbog njegove supruge, kojoj ovim putem izjavljujem saučešće - otkriva Vera, pa dodaje:

- To što ja neću ići na sahranu su njegovi sinovi zaslužili. Moja deca sigurno tako nikom ne bi priredili, nikome nisu nekome priuštili neko zlo, jer su vaspitani, pogotovu za moje kolege. Ali, eto, nađe se i kukolj u žitu - zaključuje Vera Matović.

Izvor: Informer.rs/Pink.rs
Foto: BN TV INFO - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.