KAO SCENA IZ HOROR FILMA: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola progovorili o svađama zbog kojih je intervenisala policija, zadrugari zanemeli (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola iskreno su progovorili o svom odnosu.

- Videla sam sina, kad sam išla kod psihijatra, videla sam da je sazreo, da je toliko inteligentan... Premotala sam film i shvatila da je Zola dobar prema meni u ovoj sezoni. Konkretno za svadbu da ti odgovorim, moje dete nema očinsku figuru, moj otac nije u situaciji da igra fudbal sa njim, recimo. Zoli treba pasoš da se donese, idemo na suđenje, za to mu je potreban dokument. Nasilje u porodici je predmet suđenja. Bila je korona, nešto smo se posvađali, on nije smeo da bude na ulici, policija je došla u stan, prijavljena sam bila, imali smo zabranu prilaska jedno drugom 48 sati. Ja sam kroz rešetke gledala i očekivala sam da će Zola doći. On je uzeo telefon i pozvao policiju, onda je bio u karantinu - objašnjavala je Miljana.

- Posle toga smo se opet videli, to je nasilje u porodici, ja sam tada izmišljala da me je gurao, sada ću reći da imam dijagnozu i da sam u afektivnom stanju tako reagovala. Šalim se, samo sam emotivno nestabilna, sad se trudimo da budemo srećna porodica - dodala je Kulićeva.

- Ona je meni izljubomorisala, jer sam našao neku ekipu u Nišu, išli smo u igraonicu neku, ali je bilo par situacija kada smo pomišljali da Žandarmerija ulazi u igraonicu. Njoj je to zasmetalo u jednom momentu, pa je želela da ide sa mnom, ali sam ja znao da je njoj to dosadno, pa sam želeo da idem sam. O nekim stvarima ja ne želim ni da pričam. Desilo se da ja u jednom momentu izlazim iz stana u šortsu i majici kratkih rukava... Te su stvari jako ozbiljne, ja sam rekao samo policija da ne znam kako da izađem iz države, policija je došla po Miljanu, ali je ona govorila svoju priču, samo kontra. Dešava se situacija da ja ostajem tu i ljudi me drže do 5 ujutru... Nju su pustili, jer joj je kuća blizu - prepričao je Zola.

- On je sklon porocima. Samo sam želela da vidim šta radi. Naravno da ću da povučem tužbu, nemoj da glumiš žrtvu. Problem u tome je što ja ovde ne mogu da iznosim mišljenje, jer se on loše oseća - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.