SILOVAO SI ME! NE MOŽEŠ DA ME TUŽIŠ, JER ZNAŠ DA ĆEŠ IZGUBITI: Oglasila se Danijela Štajnfeld nakon što je Branislav Lečić izneo dokaze da je nevin

Glumac Branislav Lečić nakon osam meseci progovorio je o tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je maju 2012. godine silovao.

Naime, više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je slučaj u kojem je glumica optužila Lečića za silovanje, dok je Apelaciono tužilaštvo odbilo prigovor njenih advokata.

Šezdesetšestogodišnji umetnik u emisiji "Usijanje" prvi put u javnosti otkrio do sada nepoznate detalje, koji su ustanovljeni tokom veštačenja.

Nakon njegovog izlaganja na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram oglasila se tridesetsedmogodišnja brineta i dalje tvrdeći da ju je popularni Leka silovao.

- Ne možeš da me tužiš jer znaš da ćeš da izgubiš. Jer si me silovao. Gomilu dokaza je tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje ceo snimak? Želja će ti se ostvariti - napisala je Danijela.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: danijelastajnfeld/Instagram

Pogledajte još