TURBULENTNA NOĆ U BELOJ KUĆI: Svetislav Stevanović Limeni izbačen iz "Zadruge", MC Damiro i Aleksandra Kostadinović diskvalifikovani! (VIDEO)

Nedelja veče u "Zadruzi" rezervisana je za izbacivanje takmičara, te je tako bilo i sinoć.

Ipak, noć za nama je bila nešto turbulentnija, s obzirom na to da je na samom početku emisije voditeljka Dušica Jakovljević najavila važno pismo Velikog šefa.

- Dragi zadrugari, s obzirom da je Aleksandra svojevoljno napustila "Zadrugu", ona je diskvalifikovana. Ona će biti tužena za 50.000 evra. Takođe je Mc Damiro napustio "Zadrugu". U skladu sa pravilnikom, RTV Pink će tužiti i potraživati 150.000 evra - saopštio je Veliki šef.

Nakon toga, odrađen je regularni deo emisije, odnosno, nominovani zadrugari za ovu nedelju su igrali igricu za dalji opstanak u rijalitiju. Dino Dizdarević i Svetislav Stevanović Limeni započeli su svoj duel, a iako su obojica izrazito sportskog duha, Limeni je izgubio.

- Postavljeni su obruči za igricu, Limeni je zeleni takmičar, a Dino crveni. Na znak Velikog šefa tamo trčite, uzmete majicu vaše boje i na neko polje stavite majicu, pa trčite po novu. Poenta je da imate tri polja u nizu - objasnio je voditelj  Darko Tanasijević.

- 87% glasova ima Dino, Limeni napušta "Zadrugu" - saopštio je voditelj.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još