LJUBAV JE UZELA MAHA I EVO DOKLE SMO STIGLI: Aleksandra Subotić otkrila kako je upoznala Predraga Raspopovića Pecu (FOTO)

Aleksandra Subotić odgovarala je na pitanja fanova na Instagramu i otkrila detalje upoznavanja sa sadašnjim izabranikom Predragom Raspopovićem Pecom.

- Upoznala sam ga krajem februara, početkom marta meseca na njegovoj vikendici. Došla sam sa ćerkicom kod njega na večeru. Ali pre toga smo se čuli i dopisivali jedan duži period. Posle toga smo nastavili da se viđamo, ja sam dolazila sa drugaricama u Novi Sad i počeli je jedno zaista lepo druženje, a nakon toga sam sebi dopustila da se opustim i zaljubim. Sve je krenulo onako neozbiljno, s obe strane, ali onda je ljubav uzela maha i eto dokle smo sada stigli - napisala je Aleksandra i rešila misteriju mnogima.

Pratioci su je pitali i da li bi nešto promenila u svom životu da može, a ona je odgovorila:

- Ne bih davala sebi nikakve savete, niti bih menjala svoj život - svako negativno iskustvo je lekcija, koju da nisam prošla u svojoj sadašnjosti ne bih umela da se snađem. Ja sam veliki pozitivac i uvek mislim da će sutra biti bolje, nadam se tome i tako i privlačim. Kao i tada tako i sada, volela bih da možda bolje umem da procenim ljude i da budem malo manje naivna, ali valjda sve to ide sa godinama i iskustvom.

Foto: sandrasuboticss/Instagram
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još