AKO SAD POPUSTIM, ŠALTAĆE ME KAKO HOĆE: Filip Car poručio da ga Dalila više ne interesuje (VIDEO)

Nakon histeričnog napada Dalile Dragojević, Filip Car komentarisao je njeno ponašanje, uvrede i raskid koje joj je priredio:

- Evo meni nije žao, raskinuo sam na takav način jer me ne poštuje. Žao mi je sebe, jer sam promenio sve svoje navike, trudim se i dajem sve od sebe za nekoga, a eto kako mi vraća. Evo preterao sam i raskrstio sam - dobacio je Car besno.

- Završio sam sa njom. Nisam ja doživeo 29 godina da mene neko ne poštuje. Da ja nekog branim, a ona da se smeje i sprda. Budala sam što pravim sebi frku, to se kaže ne ide i ne pašeš mi. Bezobrazna je - govorio je Car.

- Takvu si je zavoleo - rekao je Marko Osmakčić.

- Bolji odnos sam imao sa Majom, nego sa njom što imam. Sa ovom bi sve bilo top, ja bih nešto pogrešno napravio, posvađali bi se... Mogli bi da razgovaramo, poštovala me je i slušala. Ovo da se neko sprda dok ja pričam, ne pada mi napamet. Promenio sam se ne komuniciram ni sa jednom ribom - nastavio je Filip.

- Molio sam je da se ne smeje, ona se ruga i sprda. Kako god hoćeš, ja mogu... Pored svega ona kuva, ko će ići u izolaciju, druge teme. Mene nećeš da slušaš? Radi šta hoćeš, ja mogu puta pet. Mene ona ne može na sitno da proda, video sam kako prodaje nekog od pet godina na moje oči. Zavoleo sam te i zaljubio sam se i radi toga treba da me je*e u mozak kao kera. Danas sam poludeo i neka sam joj rekao. Ako popustim sad, šaltaće me kako hoće - zaključio je Car.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još