NIJE IMALA DILEMU: Sofija Milošević otkrila u kom gradu će se poroditi

Sofija Milošević i njen izabranik Luka Jović uskoro će postati roditelji još jednog dečaka, kojeg će manekenka roditi u Madridu.

Manekenka se za ovaj španski grad odlučila ne samo zbog toga što tamo žive već zbog činjenice da je i prvog sina Alekseja rodila u istoj klinici kod istog doktora kojem je poverila i drugu trudnoću.

- Čim je saznala da je ponovo u drugom stanju, Sofija nije imala dilemu ni gde će trudnoću voditi ni gde će se poroditi. Sa prvim sinom je imala fenomenalnu i bezbrižnu trudnoću, kao i lagan porođaj zahvaljujući doktoru - ispričao je izvor blizak paru.

Luka Jović ju je podržao u odluci jer je i sam prezadovoljan tretmanom koji njegova lepša polovina dobija u tom kliničkom centru.

- Sofija i Luka žele samo najbolje za svoje sinove, pa tako ne žale novac da bi uživali određene povlastice. Kao što je prisustvovao i rođenju Alekseja, tako želi da bude prisutan i na rođenju svog trećeg, a Sofijinog drugog sina - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Sofija Milošević odskora je ušla u peti mesec trudnoće, a termin porođaja je kraj marta. Dotle će par biti u Španiji kako bi atraktivna trudnica mogla da odlazi na redovne kontrole i neometano uživa u drugoj trudnoći.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još