OVO JE ODVRATNO, UDATA ŽENA SE DRNDA NA TELEVIZIJI: Dejan Dragojević tražio papire za razvod nakon što je odgledao vrelu akciju Dalile i Filipa Cara (VIDEO)

Tokom jučerašnje emisije "Gledanje snimaka" pušten je snimak na kojem je došlo do intimnog čina Dalile Dragojević i Filipa Cara pred zadrugarima u spavaćoj sobi.

Nakon što su zadrugari odgledali snimak, voditelj Milan Milošević zamolio je Dejana da prokomentariše:

- Nemoj mene prvo, mene je sramota. Što se tiče papira za razvod, nadam se da će biti kod Darka u nedelju na intervjuu, nema šta da se čeka. Udata žena se drnda na televiziji - rekao je Dejan.

- Moja žena ima švalera, nekon brku nekog kretena. Moja žena, ima vrelu čud, čim ja na put, on odmah na cup... Šta da vam kažem udata žena - pevao je Dejan.

Dejan se osamio u pušionici nakon odgledanog snimka intimnih odnosa njegove žene i Filipa Cara. Sandra Rešić, Tara Simov i Marko Đedović su pokušali da mu pruže podršku.

- Je*ote - uzdahnuo je Dejan.

- Znao si da će se desiti - rekla je Sandra.

- Znam, odvratno je za videti, fuj! - viknuo je Dejan.

- Nema više ništa, to je to! Samo možda neki drugi oblik, ali najgore je prošlo - dodala je Tara.

- Očekivao sam ja to i ranije, a sad ću reći kad je to bilo. Imao sam u podsvesti da se neće je*ati na televiziji... Je*iga, nije isto znati i videti - govorio je Dragojević.

- Dobro, diši samo - dodala je Rešićeva.

- Debilčino jedna, jel si sebi kriv? Kretenčino poremećena, ja ću da te bijem! - vikala je Tara.

- Ne mogu više - dodao je Dejan.

U pušionicu je ušla Dalila ne bi li popušila cigaru, ali je izašla kroz par sekundi kada je videla da su svi oko Dejana.

- Au je*ote, sanitarna inspekcija, je*em vam mamu. Je*em vam mamu u pi*ku sažaljivu! - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još