NEĆU DA SE RAZVODIM U RIJALITIJU, ON GLUMI ŽRTVU: Dalila Dragojević poručila da može "sahraniti" Dejana ako progovori o finansijama (VIDEO)

Nakon rasprave o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića, voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip u emisiji "Gledanje snimaka". Prikazan je razgovor Dalile i Filipa Cara tokom jedne od emisija prošle nedelje, gde Dragojevićka priča da je Dejan iritira i da ima mnogo toga da kaže, da bi ga sahranila, naročito kada bi progovorila o finansijama.

- Ne znam šta može da kaže, neka progovori o finansijama. Zajedno smo zarađivali u rijalitiju, pokrenuli privatni biznis, onda i na Instagramu - rekao je Dejan.

- Samo da kažem da nisam mislila bukvalno da ga sahranim, nego u komentarisanju. Ja sam bila pogođena njegovom rečenicom da će on naći osobu od 35 godina koja će da ga finansira - dodala je Dalila.

- Ne, rekao sam gospođetinom koja zna šta hoće - odgovorio je Dragojević.

- Neću se mnogo nadovezivati tu. Hoću još da kažem da neću da podnesem zahtev ovde, ako on bude podneo, potpisala bih. Neću praviti cirkus od svog života, dovoljno sam ga napravila. Što se finansija tiče, Dejan zna koliko sam ja bila borbena kroz kompletan odnos, nisam spavala noćima, trgala se za mnoge stvari. Mene ovde niko neće ponižavati. Uvek sam ga podizala iznad sebe, kao što sam radila sa svakim bivšim momkom. Uvek je on bio ispred mene, iako to u situacijama nije zaslužio - govorila je ona.

- U kojim nisam zaslužio? - pitao je Dejan.

- Da, pomenuo si finansije kad si rekao za ženu. Genetika, ima tamo ko se bavi babama u Budvi, pa se voze Mercedesi. Dejan je jako namazan. On želi da ja podnesem još veći pritisak. Priča da hoće posle toga svadbu mene i Filipa, da bi on bio žrtva u rijalitiju, bio bi ucveljen kao... Ovde pokušava da izigrava žrtvu i da prebacuje još veći teret na mene, a zna koliku sam žrtvu ja podnela. Naravno, radi sebe, ne radi njega, sve sam svojom voljom. Ali da mi on još stavlja na teret da se sada neće zaljubiti, a znam da bi 10 odveo u krevet... Ni u jednu se neće zaljubiti, to znam. Ne može meni da priča da nije načisto. I te kako je načisto. Nije bio načisto samo kad je udarao. Ja se njemu mogu vratiti kad hoću, da mu sad priđem, on je gotov - poručila je Dalila.

- Što bi iskorišćavala moje slabosti? - odgovorio je Dragojević.

- Ne glumi žrtvu. Rekla sam ovo za devojke, zato što znam da ni o jednoj nema lepo mišljenje. Marijanu je nazivao Marijana Zonjić. Mene nećeš praviti kroz svoje odnose još gorom nego što jesam. Dejanovu perfidnost nikad nisam podnosila. Kad krenu nominacije njegove, uvek mi se prevrće želudac - nastavila je ona.

- Samo da kažem kratko situaciju, prvih mesec dana je pokušavala da me posvađa sa momcima. Kad je videla da se oslobađam sa ženama, sad me i tu kanali. Što ti ja smetam? Nemoj me dalje svađati ni sa jednom osobom. Što se Marijane tiče, pratio sam je u krevet, visoka je higijena. Ne svađaj me ni sa jednom osobom u kući - rekao je Dejan.

- Ti mene nećeš posvađati sa Filipom - poručila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još