Kasko osiguranje - Najsigurniji vid zaštite vašeg vozila

AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji i najlakši način zaštiti vaš automobil. Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i bićete pokriveni ne samo od krađa, već i od saobraćajne nezgode, požara, pada fasade i drveća i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Bilo da se opredelite za potpuno, dopunsko ili delimično Kasko osiguranje, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće isplaćena u najkraćem mogućem roku. Ova vrsta osiguranja posebno je korisna, jer vam se šteta isplaćuje bez obzira da li je nastala vašom ili tuđom krivicom.

AMS Osiguranje misli na vas i zato smo plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust, čime se dodatno rasterećuje vaš budžet.

Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate Super člansku i platnu karticu AMSS , kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Ako ne želite da troškove eventualno nastale štete na vašem automobilu snosite sami, zakucajte na vrata AMS Osiguranja. Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu možemo se pohvaliti brzom i efikasnom isplatom eventualne štete.

Možete nas naći u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije, gde će vas dočekati ljubazno i stručno osoblje spremno da odgovori na sva vaša pitanja.

Za više informacija pozovite broj 0800-009-009 ili pogledajte internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

Foto: Promo

Pogledajte još