KAŽU MI DA SAM ISTA KAO LUNA: Nina Đogani otkrila da je dobila ponudu da uđe u rijaliti!

Nina Đogani je, i pored mladih godina, bila uvučena u svet rijalitija, te su njeni profili na društvenim mrežama bili preplavljeni komentarima vezanim za sve ono što se na imanju u Šimanovcima dešavalo sa njenom sestrom Lunom, ocem Gagijem, majkom Anabelom Atijas, rođakom Adamom i drugima.

- Vremenom sam zavolela javni život, iako to ranije nije bio slučaj. Kada sam, pre nekoliko godina, rekla da ne volim javni život, to je bilo pod uticajem svega onoga što se izdešavalo je su članovi moje porodice bili u "Zadruzi". Bio je to loš period, ali sada je to u prošlosti, a ja gledam samo napred - istakla je Nina u emisiji "Ćao svima sa Emilijom Milojević" i dodala:

- Postoji razlog zbog kog su sve te neke stvari u prošlosti. Kasnije sam zavolela javni život, ali do toga je došlo tek kada su svi članovi moje porodice izašli iz rijalitija. Sada volim da se snimam. Svojevremeno sam i ja dobila ponudu da uđem u rijaliti, ali neću reći koji.

- Naravno da sam odbila tu ponudu jer smatram da sam premlada za to. Ali, nije reč samo o mladosti nego i o tome što sam videla šta se zapravo dešava u rijalitiju, kao i da to više nije format kakvi su nekada bili rijaliti šou-programi. Potrebna ti je veoma jaka psiha jer je to velika psihološka igra - rekla je Đoganijeva i dodaje:

- Kada sam videla kako su moji izašli iz rijalitija, donela sam odluku da ne želim da imam bilo kakve veze sa svim tim. Meni ljudi i danas pišu: "Ista si kao Luna! I ti ćeš ući u rijaliti!". Kakve veze ima što smo nas dve sestre?! To ne znači da ću i ja ići u rijaliti. To je bila njena odluka, a moje odluke su moje.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još