NOSIO SAM MASKU, LAŽ SAM VIDEO KAO ISTINU: Dejan Dragojević javno zatražio papire za razvod braka, Dalila ga optužila da glumi (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je "Zadrugovizija". Nakon nastupa Dejan Dragojević obratio se publici koja ga je podržala gromoglasnim aplauzom i javno zatražio papire za razvod braka od Dalile koja ga je ostavila i započela ljubavnu vezu sa cimerom Filipom Carem.

- Meni je srce puno kad sam čuo aplauz... Hvala vam svima, stvarno puno. Povodom ove teme i ove situacije koja se dešava... Dešava se to da sam očigledno pet godina bio u maskenbalu i imao sam masku koja je bila stavljena da laž vidim kao istinu. Laž se pretvorila u istinu kad smo ušli u projekat. U jednu ruku, žao mi je zbog stvari koje se gube... U drugu ruku, drago mi što se desilo ovde, osam meseci će biti moje izlečenje i napredak u životu. Maska koju sam shvatio da nosim na svom licu nije moja, nego maska koju mi je stavila moja žena, da laž vidim kao istinu. Ovog trenutka bih se obratio Velikom šefu i produkciji, želim da zatražim papire za razvod. Želim da oslobodim sebe, svega što sam nosio i što trpim. Zatražio bih papire za razvod, da se to desi danas, da maske padnu skroz - rekao je Dejan.

Dalila Dragojević nije mogla da sakrije svoje reakcije ovom prilikom.

Nije joj bilo svejedno, pa je na kraju tu odluku pozdravila i aplauzom i ukratko prokomentarisala:

- Kakva gluma, malo osmeh, malo suze - rekla je Dalila.

Dalila je zatim i sa Filipom Carem komentarisala Dejanovo izlaganje na bini:

- Se*e mi se od ove patetike - rekla je Dalila.

- Ja ne mogu da odglumim da sam emotivan, kada mi se povraća od ovoga - rekao je Car.

U toku kratke pauze, nastavili su da komentarišu Dejanov monolog na sceni:

- Ma, on je mene sada još jednom javno ponizio - rekla je Dalila.

- Ma šta ti je, ja vidim kako me komentarišu ovde. Đogani mi je prošle godine rekao da sam njegov favorit, a Maja me je nahvalila. Meni se se*e od ovoga što sam čuo i video, a da sam glumac bio bih sa Čaprićkom ovde deset meseci. Ti si dečko, po mom mišljenju folirant - rekao je Car.

- Ja sam ti sve to rekla od početka - rekla je Dalila.

- On je sebi stvorio film, aha, smuvala si se tu, sad ću te ja uništiti osmehom. On je sada u holivudskom filmu - rekao je Car.

- Pa šta ti misliš, da ja neću potpisati ako mi dođu papiri. Pa nisam ja igračka - rekla je Dalila.

- Mi treba samo da sedimo i da ćutimo. Pored ovih ovde plemenitih ljudi, ja želim da budem najgori. Pored ovih, ako su plemeniti i žrtve, želim biti najgori. Nakon svega želim prema tebi da budem najbolji, a svima najgori. Ovo je meni gas da budem 1000 puta bolji prema tebi, ovo je za mene benzin - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još