TUMAČILA BI LIK LEPE LUKIĆ: Milica Pavlović otkrila da joj je Dragan Bjelogrlić ponudio ulogu u filmu "Toma"

Pevačica Milica Pavlović svoje glumačko umeće pokazala nam je u seriji "Pevačica" u kojoj igra glavnu ulogu, a malo je poznato da je pre ovog projekta imala i drugih ponuda da se oproba u ovom poslu.

Naime, ona je gostovala u emisiji "Zvezde Granda Specijal" gde je otkrila kako je mogla imati zapaženu ulogu u filmu "Toma".

- Išla sam na sastanak, ali na kraju je Bjela odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu. Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali sa druge strane, eto sačeka te svoj momenat i dobijete pravu stvar - ispričala je Milica.

Popularna pevačica, danas je ponosna na svoju prvu ulogu koja je ujedno i glavna, međutim kada su je prvi put pozvali na kasting mislila je da je u pitanju šala.

- Kada su me pozvali mislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što kuliram objasnili su mi sve - rekla je Pavlovićeva, a zatim se prisetila i anegdota sa istog.

- Ja sam se pojavila na kastingu bez da znam napamet scene jer mi to nisu rekli - kroz smeh je otkrila ona.

Ne krije da joj je izlet u glumačke vode bio veliki izazov, a uprkos malom gore pomenutom pehu, uloga je bila kao stvorena za nju, a pozitivni komentari i rekacije publike na seriju ne prestaju da se nižu.

Izvor: Blic.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.