DOBRA SAM MAJKA, NE PIJEM I NE DROGIRAM SE: Tanja Savić odgovorila na prozivke supruga Dušana Jovančevića da je narkomanka

Pevačica Tanja Savić odgovorila je na optužbe i pretnje koje je njen i dalje zakoniti muž Dušan Jovančević uputio njoj i njenom novom dečku, gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću.

- Draško, kakav ti je ukus dok se ljubiš sa mojom ženom, kojoj sam u usta svr*avao - samo je deo ogavnih pitanja koja je Dušan postavio Tanjinom emotivnom partneru putem medija.

Jovančević je rešio da se obračuna sa suprugom i njenim novim dečkom putem medija, a Tanja kaže da joj je cela ova priča iscrpljujuća.

- To je toliko iscrpljujuće. Ali koliko znam, zakon je na pravednijoj strani. Imam sve moguće dokaze da sam okej sa svojom decom. Vodim računa o njima kao svaka normalna majka i porodična žena. Kad radim, radim, kad sam sa njima, onda sam sa njima. Ne idem okolo i ne skitam. Nisam od tih majki koje ne paze svoju decu. Striktno pazim svoju decu, a pomažu mi sestra i majka. One ih čuvaju dok radim. Ne pijem i ne drogiram se - rekla je Tanja, koja je u braku sa Dušanom dobila sinove Đorđa i Maksima.

Izvor: Kurir.rs/Informer.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još