FALI MI ZABAVA: Nikolina Pišek o razvodu braka sa Vidojem Ristovićem

Nikolina Pišek nedavno se našla u žiži intersovanja kada su otpočele spekulacije da se razvodi od svog supruga Vidoja Ristovića nakon osam godina braka.

Hrvatska voditeljka je ubrzo za tamošnje medije demantovala ovakve navode, a sada i u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, još jednom govorila na ovu temu.

Budući da je upravo njena čestitka koju je uputila suprugu Vidoju, pokrenula priče o razvodu, Nikolina je objasnila na šta je tačno mislila:

- Ja sam samo rekla da je vreme da ponovimo parti. Svi smo previše uzdržani, sada sa razlogom, ali da, fali mi neka zabava. Naše venčanje je bila dosta dobra zabava, i za mene i za goste, pa sam rekla da bih razvod pa još jedan parti da se dogodi. Dobro bi došla još jedna nova haljina - kroz osmeh je ispričala Nikolina.

Podsećamo, Vidoje i Nikolina venčali su se 2013. godine na raskošnoj ceremoniji u Monte Karlu o kojoj su brujali svi regionalni mediji. Oni su ugostili su 70 najbližih ljudi, a svima je plaćen put privatnim avionom, limuzine i smeštaj. Svadba je navodno koštala preko 400 hiljada evra.

Izvor: Mondo.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još