SVE JE DOBRO, KAD SE DOBRO SV*ŠI: Miljana Kulić prljavim plesom raspametila Lazara Čolića Zolu (VIDEO)

Tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima Miljana Kulić izašla je u dvorište gde se osamila sa svojim dečkom Lazarem Čolićem Zolom i u svom stilu započela šou.

- Fali mi da me ljubiš, grliš, ližeš po licu - rekla je Miljana.

- Nisam ja šarplaninac - odgovorio je Zola.

- Ali si u majke jedinac - našalila se Kulićeva.

- Ka*aću te dobro, ka*aću te jako, ka*aću te po džepu, neće ti biti lako - nastavila je Miljana.

- Volim da se sprdam, volim da se šalim na svoj način, kome smeta, uleti mu meta. Ako sam sinoć bila na meti, popu*e mi sve Zolanderke, a ima ih mnogo... - recitovala je Kulićeva.

- Ti si jako dobra i imaš mnogo mana, ali kod tebe je ipak ljubav jača strana. Sve je dobro dok te ne baci tvoj fleš, a kad te baci tvoj fleš, sve ćeš dobiti samo nećeš keš - nastavio je Čolić.

- Sve je dobro, kad se dobro sv*ši, ali ćeš mene nositi na duši. Ako nastaviš tako, izaći će ti na nos sve, jer ja sam žena, a muškarac ne - recitovala je Kulićeva.

Vrlo brzo Miljana i Zola otišli su u Belu kuću, gde je Miksi nastavila sa svojim šalama. Zola je pitao šta ima da se jede, a Kulićeva je u svom stilu odgovorila.

U jednom trenutku temperamentna Nišlijka skočila je na sto i održala svoj koncert pa je i nekima od zadrugara zapevala na uvo.

Miljana je nastavila da prati svog dečka po rijaliti imanju i pružila mu pravo zadovljstvo kao i ostalim zadrugarima koji su prisustvovali njenom performansu.

Ovoga puta, pored recitacije, plesa i pesme, Miljana je zapevala i "malom Zolanderu" i nasmejala sve do suza.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još