Sigurni uz AMS Osiguranje

Uz AMS Osiguranje kroz troškove eventualno nastale štete na vašem automobilu nećete prolaziti sami. Osigurajte svoje vozilo od brojnih nepredviđenih situacija i istovremeno štedite vaš novac.

Prepustite brigu o svom automobilu iskusnom i stručnom timu AMS Osiguranja. Dođite u Ruveltovu 16 u Beogradu i po veoma pristupačnim cenama zaključite polisu Kasko osiguranja. Bilo da je šteta na vozilu nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

AMS Osiguranju je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu, a plaćanje premije omogućili smo u 12 mesečnih rata. Mislimo na vas i zato smo vam za plaćanje u celosti omogućili i dodatni popust.

Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja na poklon dobijate Super člansku i platnu karticu AMSS, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik Super članske i platne kartice AMSS, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

Odaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila još danas. Posetite nas i na preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili pogledajte internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

Foto: Promo

Pogledajte još