HAOS U BELOJ KUĆI: Miljana i Lazar Čolić žestoko se sukobili zbog novca, Zola ne želi da njegovi honorori budu uplaćeni Kulićevoj (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je "Igra istine". Prvo pitanje postavio je Filip Car.

- Je l' ti stvarno misliš da ispuniš Miljanin zahtev i da novac koji zarađuješ prepisuješ na nju - glasilo je pitanje za Lazara Čolića Zolu.

- Ja sam u prethodinih pet dana imao samo rasprave sa njom u vezi novca. Miljana je bila inicijator da ja uđem ovde, a ona nema poverenje u mene i želi da moj novac leže njoj na račun - pričo je Zola kada ga je Miljana napala.

- Mnogo sam ja tebi više kupio nego ti meni. Što me nisi sprečila da idem kad kockam - rekao je Zola pa nastvio dok ga je Miljana prekidala:

- Ti si meni sve dala, zahvaljujući tebi imam 140 kila, ja sam verovao u tebe. Što se tiče pitanja da odgovorim - pokušavao je Zola da priča ali mu Miljana nije dala:

- On je mene uvukao u najveći porok, smeta mu jedno pa drugo. Ja samo tražim svoje, za tri godine mi nisi kupio parfem - govorila je MIljana.

- Ti si izašla napolje zbog mene, da bih ja ušao - govorio je Zola.

- Da jesam, bilo mi je teško, nedostajao si mi - rekla je Miljana.

- Pokušavaš da mi nabiješ grižu savesti, ti mene ucenjuješ, ubijaš me psihološki, za 3 godine veze mi ništa nije dao - rekla je Miljana.

Miljana i Zola nastavili su sukob u dvorištu rijaliti imanja.

- Ti meni nikada ništa nisi kupio, samo si me uvukao u kocku. Nikada ništa nisi uradio da mi dokažeš da me voliš - govorila je Miljana.

- Lažeš sve i izmišljaš - govorio je Zola.

- Ne izmišljam, ništa nisi uradio za mene - govorila je Miljana.

- Miljana lažeš bre, svašta si dobijala od mene - dodao je Zola.

- Je l' ćeš potpisati da novac leže kod mene - upitala je Miljana.

- Neću - vikao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još