SUOČAVANJE BIVŠIH LJUBAVNIKA: Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš progovorili o svom odnosu (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević podigao je Marka Janjuševića Janjuša, kako bi ga ispitao kako se oseća povodom ulaska Maje Marinković.

- Ja sam dobro, kao i svakog dana. Ne osećam se drugačije. Isto mi je kao i svakog dana - odgovorio je Janjuš.

- Ušla Maja, a ti nisi prvi podignut, da li ti je čudno? - pitao je novinar.

- Pa nije, naš odnos je završen, logično je da ja nemam veze sa tim. Nisam morao da budem podignut ni sada. Naravno, očekivao sam, uvek će biti pitanja, kontakt, to je tako. Samo sam odgovorio na pitanje. Nije trebalo prvi svakako, to je realnost. Ja joj se nisam prvi javio, da je pružila ruku, ja bih joj pružio ruku. Znalo se da će otprilike ući nekad, ja sam dosta puta pitan kako ću se ponašati. Od mene rat i svađe ne može da očekuje, prvi neću zadirkivati. Zavisi od nje odnos sa mnom - odgovorio je Janjuš.

- Kakva ti je Žaklina? - pitao je Darko.

- Ne znam kad je karneval u Riju, ali vidim da je bila na putovanju. Izgleda savršeno, mogu u penziju one sa karnevala. Nikad ovako nije izgledala, poradila je na svom telu, svaka čast. Daj Bože da je poradila i na nekim stvarima, sve najbolje - istakao je on.

- Majine grudi su nove, kako se tebi čine? Koju ocenu daješ? - pitao je Darko.

- Ja sam voleo one prethodne, ali dobro joj stoje, ne mogu da grešim dušu. Do sada jedne od najlepših grudi koje su bile u "Zadruzi". Želim joj sve najbolje - rekao je Janjuš.

- Majine ili Čaprićkine grudi? - pitao je Tanasijević.

- Kad je ono bilo, ja se nisam zaljubio u njene grudi, nije bio taj neki izgled, to je poenta cele priče. Ne bih da komentarišem grudi... Izvini, šta si me pitao... Moram da pohvalim i damski šešir, kao da je unuka Desanke Maksimović. Prošli put smo se na ovaj datum pomirili, zamisli slučajnost da tad uđe. Od mene može da očekuje i kiflice... - govorio je Janjuš.

- Maja je ušla sa 17 džakova garderobe, šta misliš koliko je kupaćih kostima - prokomentarisao je Tanasijević.

- Što se mene tiče, ja mogu da joj nosim te kupaće kostime. Mi smo ovde prešli igricu, to se zna, stvarno je dojadilo i Bogu i narodu to naše, svega je bilo. To smo prešli, ona je valjda svesna nekih stvari, da ne treba da dolazi do tih situacija, ona ima svoj novi život, svoj rijaliti, svoje sve. Nisam video Sandrine grudi, ali eto biram njih. Sa njom ima sad najbliži odnos, to je istina. Ne lažem ništa - pričao je Janjuš.

- Gledao sam kako na Franovom rođendanu ti i Sandra slušate Majinu pesmu - rekao je novinar.

- Ja tu pesmu volim, često je naručujem, ta pesma će mi uvek biti na srcu. Maserati će mi biti uvod u radio od sad - istakao je košarkaš.

- Verujem da on misli da sam lepa, kao i drugi. To što je izabrao Sandru, ne bih se bavila tom temom, ja mu želim svu sreću. Ne bih ja tu poredila neke životinjice - rekla je Maja.

- Ja nju ne poznajem, kada je budem upoznala moći ću da sudim. To je sve - rekla je Sandra Čaprić.

- Rekla si da je Ivanjica uvek bila fatalnija - rekao je Tanasijević.

- To sam rekla zbog Ane Korać - rekla je Sandra.

- Ja sam sa malinama prestala da se bavim odavno - ubacila se Maja.

- Ja nju nikada nisam komentarisala napolju, ali nebitni su mi. Nisam se bavila njihovim životima. Ja sam na to navikla da me komentarišu - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još