NE BIH MOGLA TAMO DA ŽIVIM, SVE JE GLOMAZNO: Jelena Tomašević progovorila o potencijalnom preseljenju u Rusiju

Glumac Ivan Bosiljčić zbog poslovnih obaveza često boravi u Rusiji, a njegova supruga, pevačica Jelena Tomašević, sada je prokomentarisala kako gleda na eventualno preseljenje u ovu zemlju.

- Sve uz ljubav može, sve je rešivo, šta god da se desi, sve uz ljubav može da se reši. Što se tiče Ivanovog odlaska u Rusiju, nisu nikad bila neka predugačka razdvajanja, ali kad je morao da snima duže od dve-tri nedelje, pakovale smo se Nina i ja, išle smo tamo, nije strašno. Mnogo mi se sviđa tamo, ali ne bih mogla tamo da živim. Ako bih morala, ako bi Ivan morao da se preseli tamo, onda bih bez pogovora krenula, ali ovde mi je lepše da živim. Predivan je grad, tamo je sve tri puta veće nego ovde, ne samo bulevari, nego sve je glomazno. Pevala sam tamo pre par godina i to su neke uspomene koje ću nositi ceo život, taj osećaj pevati sa kultnim horom je neverovatan - rekla je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" Jelena, koja sa glumcem ima ćerku Ninu.

Ona se zatim osvrnula na temu roditeljstva.

- Ja sam odrasla u porodici gde je majka vrlo nežna i glavna podrška, a tata je bio oličenje discipline, pa je s godinama popuštao. Sad recimo tatu ne mogu da prepoznam, unuke su ga mnogo raznežile. Ali volim što je bio strog, napravili su dobar balans, vidim po svom putu i putu mog brata. Nežna sam kao majka, ali moraju da se znaju granice. Zdrave granice koje moramo da postavimo kako deci, tako i u poslu, prema kolegama - iskrena je bila Jelena.

Izvor: Blic.rs
Foto: jelenatomasevic_official/Instagram

Pogledajte još