NAJVAŽNIJE JE DA JE ZGODAN I BOGAT: Dara Bubamara progovorila o novom dečku

Pevačica Dara Bubamara nakon raskida sa Tonijem uplovila je u vezu sa muškarcem za kojeg će se navodno i udati.

Naime, kako se spekuliše, Dara je procvetala pored novog partnera.

- Darin novi dečko je baš čovek za nju, našli su se nekako - rekao je izvor za "Scandal" i dodao:

- Prija mu u svakom smislu, a posebno mu se dopada što je sama stekla bogatstvo i što nikad nije čekala da joj neko nešto završi ili kupi. Zato joj i ugađa, pa kad je u Francuskoj, pošalje po nju privatni avion čisto da provedu vikend zajedno. Dari pak baš prija što je on tamo jer je s prvim mužem Milanom živela u Parizu i obožava i Francuze i taj deo Evrope. Ma mnogo im je lepo. Ovaj čovek je zreo, nema tenzija i ne sputava Daru. Nema kod njega ljubomore i ludila kao što je to bilo s Tonijem koji je ipak mlad i neiskusan i to je Daru na kraju ugušilo. Sa novim dečkom nema tih problema, a kako se on sprema da je zaprosi, ne bi me čudilo da Dara pristane. Videćemo šta će biti - rekao je izvor.

Pevačica je u razgovoru za emisiju "Premijera - Vikend Specijal" progovorila o svom izabraniku čiji identitet i dalje krije, ali ne skriva da je zaljubljena.

- O njemu ne pričam, ali ako bude udaje progovoriću. Preselila sam se zbog ljubavi na kraći period, i onda su svi zbog mene došli u Novi Sad. Bitno da je zgodan, pametan i bogat. Bitno je samo da se dogodi hemija, možda je meni zgodan, nekom drugom nije - rekla je Dara.

- Idem ponovo u Pariz jer moram da prodižim papire. Mnogo sam putovala, čak nekad i ne kačim negde, da ne bodem oči. Ima zluradih komentara, za vreme korone sam 50 puta išla u Dubai, ali nikom ništa nisam ukrala, sve sam sama stekla - istakla je pevačica.

Izvor: Informer.rs/Kurir.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još