NOVOGODIŠNJA EUFORIJA U MADRIDU: Sofija Milošević odlučila da dekoriše dom za predstojeće praznike (VIDEO)

Bliži se kraj novembra i širom sveta počinje novogodišnja euforija.

Manekenka Sofija Milošević sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je danas nekoliko video snimaka iz svog porodičnog doma u Madridu i otkrila kako teku pripreme za najluđu noć u godini.

Lepa plavokosa dama kupila je mnoštvo ukrasa i lampiona da bi za svog verenika Luku Jovića i sina Alekseja napravila magičnu atmosferu u kojoj će dočekati novu 2022. godinu.

Naredna godina će za skladnu porodicu biti posebna, budući da će u njoj Sofija na svet doneti drugog sina kojeg čeka sa napadačem španskog "Reala".

Sudeći po modnoj liniji koju kreira, savršenim stajlinzima i osećaju za lepo nema sumnje da će Miloševićeva sa stilom dekorisati svoj porodični dom.

Podsetimo, srpska lepotica i uspešni sportista verili su se na italijanskom ostrvu Kapri sredinom avgusta prošle godine, dok je njihov sin Aleksej na svet došao u septembru iste godine. Atraktivna tridesetogodišnjakinja pre mesec dana saopštila je da je ponovo u drugom stanju, te da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još