NEMOJ DA JE VREĐAŠ, POGINUO BIH ZA NJU: Filip Car priznao Maji da je ludo zaljubljen u Dalilu, pao prijateljski zagrljaj u izolaciji (VIDEO)

Nakon sukoba koji je Dalila Dragojević imala sa bivšim mužem Dejanom, ona je otišla da spava, u tom momentu je FIlip Car iskoristio priliku da se poveri Maji Marinković i da obavi razgovor sa njom, pa je pomenuo i Marka Janjuševića Janjuša:

- U neku zajebanciju iz inata, ja sam se zavozao za dva-tri dana i otišlo sve u ku*ac. Mi smo provodili 24 sata zajedno, namerno sam te zvao na splav .On je ispao loš čovek prema meni, zato se neću pomiriti sa njim - pričao je Car za Janjuša.

- A kakav si ti čovek ispao prema meni - pitala ga je Maja.

- Ja sam ispao loš prema tebi mnogo, ali razumi, ni ja nisam očekivao da će mi se ovo desiti. Ja bih za nju poginuo, je li znaš to, mnogo mi znači - pirznao je Car Maji svoja osećanja prema Dalili.

S obzirom na to da Marko Janjušević Janjuš izabrao Maju Marinković i Filipa Cara za ovonedelje potrčke, njih dvoje spavaju u izolaciji.

Tom prilikom su uspeli da popričaju o svemu što se izdešavalao pre Majinog ulaska u Zadrugu 5.

Naime, obzirom da je Car ušao u vezu sa Dalilom, on je tražio nekoliko puta izvinjenje od Maje, jer kako je sam pričao on nju voli kao čoveka i nije želeo da je izgubi kao priajtelja.

Njih dvoje su prićali i grili se u izolaciji veći deo vremena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još