DA JE JA NISAM OŽENIO, ONA BI SE RAZVLAČILA IZA BETON HALE: Dalila i Dejan otkrili da li postoji mogućnost da posle svega ostanu prijatelji (VIDEO)

Ljubavna drama iz "Zadruge 5" trese čitav region, a Dalila i Dejan gostovali su u jučerašnjem izdanju emisije "Amidži Šou".

Bivši supružnici su ovom prilikom otkrili da li postoji mogućnost da posle svega ostanu prijatelji:

- Taman posla, sa njom se prijatelj ne može biti. Praktično nemoguće. Ne želim da imamo kontakt nakon rijalitija. Rekao sam joj uzmi sve, meni ništa ne treba, kuća, Tedi, Jutjub kanal, sve što ovde zaradim će biti nešto moje za novi početak. To je ono što ne može da mi uzme - zaključio je Dejan.

- Ja sam sad u poziciji da može svako da me vređa, da slušam uvrede. Pet godina sa, valjala, a sada sam najgora. On u dubini duše zna šta je istina. Mazanje očiju ljudima, pravljenje žrtve, i pretvaranje. Budi iskren, izabrala je svoj život, neka ide dalje... Zašto si pokušavao da me vratiš ako sam najgora? Neka budem najgora, ali proći će vreme, proći će sve... Ovo što se dešava sa Filipom... Ja verujm u svoju ljubav prema njemu, a sve ono što on bude uradio je na njemu. Ne želim da po svaku cenu uskačem u njihov odnos, on je mene zvao u izolaciju jer sam pretpostavila da će biti potrčci. Rekla sam nema šanse, jer znam na koji način Janjuš igra. Ja nisam neko ko će ići da ti drži sveću tamo. Izvoli pa pokaži da ti je stalo i da nećeš ništa napraviti - priča Dalila.

- Mom prijatelju je napravljen problem danas, zbog prisile njegovog brata koji je želeo prisilno da otme telefone mom prijatelju, koji nije iz ovog sveta i čist je... Da bi njegov brat pretio da će doći na vrata i oteti telefone, da bi se moj prijatelj uplašio i prijavio policiji. Šifre su obrisane, a vi veternički mangupi ste poznati po tome - priča Dalila.

Dejan je ovom prilikom otkrio kako je njen drug reagovao na njega:

- Ti si moj prijatelj, i meni je rekao ako ti bilo šta bude trebalo samo se obrati - dodao je Dejan.

- Dva brata žrtve ne možete biti nikada u životu, a ja ću biti ponovo najgora, i van vašeg društva, a vi poštenjačine nađite devojke koje su bolje - dodaje Dalila.

- Da je ja nisam upoznao, ona bi se razvlačila iza beton hale, to joj je specijalnost. Što ti spominješ Davida, hoćeš da ja tvoje spominjem? Samo ti ne spominji moje, da ja ne bih bio bezobrazan. Šta David radi, to tebe ne treba da interesuje. To što si bila bludnica pre mene, to je tvoja stvar, ja sam te voleo i oženio.

- Zašto si oženio bludnicu, zašto ti je pet godina valjala? - pitala ga je zadrugarka.

- Na silu, zato si me iskoristila i uzela sve sebi - odgovara Dejan.

- Ponosna stojim, jer sam se udala iz ljubavi i sada ponovo sve uradila iz ljubavi. Tako da me ne zanima više ništa šta ćeš da kažeš, možeš preko mojih leđa kao što si i do sada radio - kaže Dalila.

- Iz tebe izbija zloba, ja to tek sada vidim - dodaj Dejan.

- Mogla sam da mu se vratim kada sam htela - dodaje ona.

- Ja nisam bio svestan da će ona ovo da uradi. Voleo sam i patio - rekao je Dejan.

- Posle ovoga ovaj čovek je za mene kao i svaki zadrugar sa kojim moram provesti vreme - priča Dalila.

- Žena na televiziji dođe i kaže, proslavila sam razvod braka seksom - dodaje Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još