BILA SI ANĐEO KOJI JE HODAO PO ZEMLJI, U SRCU TE NOSIM I NE PUŠTAM: Jelena Njegomir oprostila se dirljivim rečima od majke Merime

Pevačica Merima Njegomir preminula je 20. novembra posle kratke borbe sa teškom bolešću, a sahranjena je juče u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Zvezda narodne muzike iza sebe je ostavila četvoro dece - ćerke Milicu, Jelenu, Ljubicu i sina Marka.

Jelena Njegomir oprostila se od majke dirljivom objavom na svom Instagram nalogu.

- Za neke si vrhunski umetnik sjajne pojave i božanskog glasa, za neke si čuvar tradicionalne narodne muzike, za neke si svetski pevač na preko dvadeset jezika. Nekima si prijatelj, nekima profesionalac i kolega... a nekima si promenila ili život spasila. A meni si ga dala. Za mene si moja majka jedna jedina... najbolja na svetu. Moj uzor, moj idol, moj životni saputnik, podrška na svakoj raskrsnici, moj migavac i putokaz. Želim još vremena sa tobom, još jutarnjih kafa, pasulja i sarmi, još kiflica i još recepata. Želim još tvojih saveta. Želim još Božića, Uskrsa, slavlja i rođendana. Želim još tvog radosnog vetra kojim kažeš "samo napred", još tvoje udobne stene u koju si urezala "ne brini ništa imaš ti majku", još puno toplih zagrljaja, još tvojih osmeha i vanserijskog humora. Znam da je tvoja snaga vanzemaljska, a naša ljubav večni plamen, ali mi ipak nedostaje tvoja ruka u mojoj. Jedinu utehu pronalazim u tome što znam da sam ti mnogo puta rekla koliko te volim i koliko mi značiš. Jedino ti nisam rekla da je tvoja dobrota bezgraničma, ti si bila anđeo koji je hodao po zemlji. Ti to ionako ne bi poverovala. Jer kao svaki anđeo bila si nesvesna svoje veličine. Volela bih kada bih mogla da dostignem makar delić onoga što ti jesi, ali to se ne postaje, to se rodi. Mada znam i da si ponosna na mene ovakvu kakva jesam. Svaki moj hrabri potez bio je lak jer si ti bila moja zaštitna mreza. Sada to više nemam, ali nosim te u srcu kao i pre i ne puštam. Nosim u srcu sve naše trenutke. To mi niko ne može oduzeti. Za jednog anđela sve što napišem je malo. Znam da me još uvek čuvaš i da ću od tebe rukom bezuslovne ljubavi biti zauvek vođena. Volim te beskrajno.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: merimanjegomirofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.