ŽESTOK SUKOB BIVŠIH LJUBAVNIKA: Filip Car suočio se sa Dalilom Dragojević nakon što ju je prevario sa Majom Marinković (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Filip Car gostovao je radio emisiji "Amnezija" i suočio svoju bivšu devojku Dalilu Dragojević sa svojim ljubavnim problemima.

- Da li ti je jasno da je Dalila ispala bolji čovek prema Dejanu nego ti prema njoj - glasilo je pitanje za Cara.

- Da, ja sam se zaljubio u Dalilu, ja nju volim, rekao sam to Maji, sad da li treba da razgovaramo, ja sam potencirao to, svakog dana sam pričao sa njom, ali izgleda da sam pričao sam sa sobom - rekao je Filip.

- Ovo je presmešno, makar jednom reci, budi hrabar kao što se predstavljaš. Ispao si dno, u fazi si žaljenja na kakvom si dnu. Ja sam sve uradila za njegovu ljubav. Ubeđivao je da me voli - rekla mu je Dalila.

- Ja sam se borio za naš odnos, bio je neispravan. Ja sam pokušao da rešim neke stvari, znao sam da ulazim u nešto što je neisravno i bolno, nisam džabe rekao da je najlepša i sve, kada nismo mogli da se suzdržimo rekli smo da se volimo. Ja sam ovo sad, volim da menjam žene, nisam neko ko će rastaviti brak i graditi sreću na nečijoj nesreći. Ja gledam kako se ona sa Dejanom smeje i pričao o nekim šiframa i telefonima. Ja njoj kažem ili lažna frka ili nešto stoji. Znam da me zavolela, ja volim nju i sada, volim obe. Došla je Maja, ja na nju nisam imun. Kako će ko gledati i kako će se završiti ja ne znam, ja sam spreman na sve - pričao je Car.

- Došao sam u situaciju i vidim da se menjam, ne znam šta se desilo. Ja sam ovo, ja sam splav, blud i nemoral. Kada ću se promeniti, ne znam, neću da se menjam zbog neke žene, mlad sam. Ja nisam kompaktan sa njom. Ja sam glavom o element lupao - rekao je Filip.

- Zašto ste stupili u seksulane odnose - pitao je Marko Đedović.

- Možda sam se bojao da joj kažem, ja sam to radio i sa drugim devojkama. Znao sam i za Minu da to nije to. Sa njom sa takođe planirao budućnost - ispričao je Filip.

- Ja sam sinoć rekla u emisiji, smatram da on nije greška, zaljubila sam se i zavolela, sada mi se povraća na njega i na mene samu. Na poniženje, kada se sakupilo ovo sve, okrivite mene - rekla je Dalila.

- E kada se meni skupilo, naišla je Maja i to je to. Sa ovom ženom sa završio, sa Majom sam, smataro sam da ne mogu sa njom biti u dobrom odnosu. Vrti mi se u stomaku kada vidim Dejana. Spreman sam na sve. Ja ovu ženu volim, zaljubljen sam u Maju i volim obe. Ali ti problemi su ugušili nas. Kada bi oni nakon crnog stola otišli bez grča bilo bi drugačije. Za mene će Dalila imati posebno mesto u mom srcu, ja sam takav, lepo mi je sa Majom - vikao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još