MODNI DODACI KOJI ČUVAJU ZDRAVLJE: U trendu su kape i šeširi

Kape i šeširi za jesen i zimu 2021. upotpuniće vaš autfit, a u isto vreme sačuvati vaše zdravlje od vremenskih (ne)prilika.

Šeširi i kape, naročito kada su hladni meseci u pitanju, nikada neće izaći iz mode. Pored toga što apsolutno upotpunjuju autfit, čine nas trend i šik, ovaj komad odeće ima i funkciju da nas zaštiti od vremenskih uslova.

Neki modeli su evergrin i uvek su u modi, dok se drugi, u skladu s potrebama i modnim svetom, menjaju i prilagođavaju trendovima. A evo i kakve šešire i kape ćemo nositi ove zime!

Bucket kapa

Čuveni "bucket hat", odnosno šeširić nalik na one koje nose pecaroši, ove sezone poprimili su novi trendi look. Pored toga što nam daju šmek devedesetih, ovi šeširići začinjuju ulični stil, a uz to nam čuvaju i glavu.

Beanie

U pitanju je jedna od najprilagodljivijih kapa. Ide uz svaki autfit, bilo da su u pitanju kaput i čizme na štiklu, patike ili puf jakna. Uniseks su, prijatne i tople, a prave se od raznoraznih materijala. Sve je stvar ličnih preferencija.

Marame

Za druga godišnja doba, marame su rezervisane kao ukras za kosu, torbu, vrat ili čak mogu da posluže i kao maska za lice. Ali na zimu, marama debljeg materijala grejaće vam glavu. Danas, postoji mnogo modela, a jedan od njih svakako je i model s dugmetom, koji sprečava da se marama odvezuje, tokom vetrovitih dana.

Kačket

Kačket predstavlja klasičnu opciju, jer je moderan, uvek u trendu i prilagođava se različitim stilovima oblačenja.

Zimski šešir

Formalna opcija koja dodaje romantiku i eleganciju izgledu. Na šešir možete dodati i ukras ili pak zavezati maramu za šik touch.

Beretka

Još jedan klasik koji definitivno nikada neće izaći iz mode. Beretke danas dolaze u raznim bojama, oblicima, veličinama i od različitog materijala. A svaka govori isto: francuski stil je neprevaziđen!

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još