MOJ ULAZAK NIJE NIKOG POREMETIO, SVI STE JADNI: Prvi žestoki obračun Maje Marinković i Dalile Dragojević, Filip Car nije znao šta ga je snašlo (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" glavna tema je bila odnos Filipa Cara, Dalile Dragojević i Maje Marinković. Dalila ne može da prežali što je Car obnovio romansu sa Majom, a da nije sa njom raskinuo i obavio razgovor. U jednom trenutku Maja je isprovocirala Dalilu, pa su ušle u verbalni sukob.

- Jedini problem između Dalile i Dejana što su napravili to što jesu, a Filip i ona su isti! Ljubomorni i istog karaktera - dobacio je Marko Đedović.

- Šta da kažem? Zaljubio sam se u nju, sve sam ja to hteo sa njom, sve mi je prijalo. Čak i on što me je mučilo sam nekako uspeo da prevaziđem! Ja sam hteo da za*ebem i majku i oca i ceo sve zbog nje, ali mi nismo bili srećni - rekao je Filip Car.

- Nemoj to da govoriš u moje ime, ja sam bila srećna! - vikala je Dalila.

- Ti si znao kakva je Dalila i šta te čeka! - dodao je Đedović.

- Pravite se svi ovde žrtve, svi ste jadni kao! - ubacila se Maja.

- Zamenio me je za pet sati. U pola osam je došao da mi kaže da me voli, a onda otišao sa tobom, o čemu ti pričaš? - pitala je Dragojevićka.

- Mi smo se tada poljubili u radionici i imali seks kasnije - rekla je Marinkovićeva.

- Molim te budi realna, znam ja da tebi ovo sada ne odgovara, ali budi realna - nastavljala je Dalila.

- Možeš li da staneš? - pitao je Car Maju.

- Neću, ja ću da pričam o svemu što želim, nisam se ja nikome u odnos umešala, nisam ja glupa nemojte vi meni te fore. Mene ste vređali ovde - vikala je Maja.

- Majke mi moje, nikada ja tebe nhisam uvredila, sve što sam rekla bilo je zbog Dejana jer je on taj koji je udarao glavom u zid i povređivao se - nastavila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još