MAJA TERA INAT JANJUŠU, A FILIP TEBI JER NISI HTELA DA IMAŠ SEKS: Marko Đedović i Dalila Dragojević opleli po Marinkovićevoj i Caru (VIDEO)

Dalila Dragojević izašla je iz Bele kuće, pa je sela u dvorište i započela je razgovor sa Markom Đedovićem o celokupnom odnosu sa Filipom Carem:

- Tipa da ti ne zameriš Čaprićku, pa da se to preko noći desi, tu nešto onda nije u redu...Ili ona tera inat Janjušu, pa će da se sutra miri sa tobom... - rekao je Đedović, pa je tom prilikom Dalila počela da plače.

- Ne može on da se pomiri sa mnom, ali ja ne mogu da verujem da se to desilo u tako kratkom periodu. Ja sam rekla da mi nije logično da se ovde zameraš za glupost, a ovde ti se zove bivša ljubav. On meni sinoć kaže, ne pet puta smo imali seks, ne znam šta hoćeš ti... Opet ja bolesna, jutros do devet ujutru se prisećam naših poljubaca - rekla je Dalila.

- Rekao sam i Dejanu isto, nenormalne su mi tvoje reakcije za stolom, ne kažeš svoje mišljenje - nastavio je Đedović.

- Rekla sam da mi se zgadio i da ne mogu da verujem da se ovo desilo. On je pritom meni prebacivao zašto ja ne želim da imam intiman odnos sa njim, kao zbog Dejana i osećaja prema Dejanu...Kao da je sve vreme tražio neki rozlog koji je bio čvrst, da bi me ostavio, sad priča da smo bili nesrećni. Nemoj da priča u moje ime, nek priča u svoje. Nema razloga, ja više ne mogu, jutros sam se isplakala, nisam oka sklopila. Čas se smejem, čas plačem - rekla je Dalila.

- To mi ništa nije jasno, a opet vidi drugu stranu...Ona je njemu bez reči prešla preko Čaprićke i na kraju tebe. Pa nije on napravio sa Čaprićkom, pa je rekao izvini Makice, pa ja bih ti flašu o glavu razbio, a ne ovo. Nešto mi tu, ma ništa mi nije jasno. Rekao mi je da će na tvoje oči da iz**be nešto, pa da vidiš kao sa kime se ti teraš. Ti si u ovoj situaciji totalno ispravna, ali ako ti vraćaš, nije mi jasan ni on ni ona - rekao je Marko.

- Njegovo pranje će da bude inat i osveta meni, kada bude video da od tog odnosa nema ništa - nastavila je Dalila.

- Jedino koga je vređao onako kao tebe je Mina Vrbaški, a plakao je na kraju za njom. Veruj mi sve je nelogično, pa i tvoje reakcije - rekao je Đedović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još