IZIGRANA SAM, IZDATA I PRODATA: Dalila Dragojević otkrila kako se oseća zbog veze Filipa Cara i Maje Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" U Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje Dalili Dragojević.

- Dalila, kakav je osećaj biti odbačen od ljubavnika? - glasilo je pitanje.

- Ja ne smatram da je on meni bio ljubavnik, niti smatram da sam odbačena, nego sam izigrana, izdata, prodata, tako sam se osećala. Možda sam negde u dubini duše mogla da znam da će doći do pomirenja, ali ne da će se dogoditi brzinom svetlosti. Već smo uveliko pričali o tome, sve ide na njegovu sramotu, ja sam uradila šta sam uradila. Po svom mišljenju sam izabrala najbolje, a to mi se obilo o glavu - rekla je Dalila.

- Najgore je kada te izda strana za koju si dao sve... Dalila je rizikovala sve zbog te veze i mislila je da će njoj to biti neko emotivno zadovoljstvo i mislim da je to mnogo bolnije za nju. Ovaj poraz koji je doživela, da je partner izdao, govori o tome da je došlo iznenada, i te kako je plakala i to je definitivno bio najgori dan za nju i bila je spremna za sve. Pokušava da skrene pažnju na neke pozitivne vode i mislim da će klipovi večeras da otvore stare rane - rekao je Lepi Mića.

- Bolje da ispadnemo budale što pričamo, nego kao oni što to rade - ubacio se Marko Đedović.

- Mislim da ovde dolazi do inaćenja... Maja radi inat, a ovo što je uradio Car bilo je neočekivano - nastavio je Mića.

- Ja sam hteo nekoliko puta da se javim, ali su me neke situacije omele. Dalila mora da shvati da joj se samo vratilo. Ona traži samo tu ljubav i sreću od dva dana, rekla je makar i dva dana trajalo, da će izabrati da bude srećna i dva dana, nego i pet godina nesrećna. Niti on ima emociju prema njoj, niti je voli, niti ga ona zanima. Ne možeš ti njega da voliš, ili se igra sa obe da bi bio bitan ili mu Maja više znači - rekao je Mensur Ajdarpašić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.