ONA NE ZNA TELEFON DA UKLJUČI, A KAMOLI DA HAKUJE: Kija Kockar žestoko potkačila Tanju Savić i otkrila u kakvom je odnosu sa Draškom Stanivukovićem

Pevačica Kristina Kija Kockar progovorila je o odnosu sa Draškom Stanivukovićem i žestoko "potkačila" koleginicu Tanju Savić, koja je u navodnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke.

- Draško i ja smo u kontaktu kao prijatelji, ništa preterano, ima mnogo više drugih ljudi koji mi šalju poruke - rekla je Kija, a s obzirom na to da je dan nakon Tanje snimala novogodišnji program na DM televiziji otkrila je da li bi, u slučaju da su se ipak srele, prišla i razgovarala sa njom.

- Zašto bih ja imala problem, jedina sam koja priča o tome, dok drugi ćute da bi bili u medijima, da bi ostavili prostora, da bi vi pitali o tome. Prišla bih joj da se javim, nema razloga da razgovaramo, nemamo mi nikakav problem - ispričala je Kristina koja je u poslednje vreme imala problem sa hakerima, a na šalu da ali je Tanja pokušala da joj hakuje Instagram, odgovorila je:

- Ne verujem da je Tanja Savić, mislim da ona ne zna da uključi telefon. Mislim, nije vična u hakerskim stvarima.

Kristina je istakla da sumnja da iza tekstova da je ona namestila da mediji slikaju nju i Draška, stoji on, ali da joj se kleo da to nije tako.

- Druga strana mi se klela da to nije tačno, Draško se kleo skoro i pre neki dan, da to nije tačno. Možda on i ne zna, možda je neko umesto njega hteo da mu popravi imidž i mene okrivi - rekla je Kija, koja tvrdi da je čula da Tanji odgovara priča da je u vezi sa Stanivukovićem.

- Privatno sam čula da njoj odgovara ta priča da se vrti, da je u vezi sa Draškom, a ako ona stane pred vama, pošto ste svi "prijatni", mislim da se ne bi snašla, zato i beži od medija - rekla je Kristina.

Ona je ispričala da je sanjala predsednika Srbje, Aleksandra Vučića.

- Sanjala sam Aleksandra Vučića pre neki dan, hoće da me ženi. Rekao je da se razveo i da hoće da me oženi. Iskreno, bio je lep san. Da je slobodan i da me zaprosi, pristala bih - rekla je Kija i dodala:

- Novogodišnja želja mi je da me Aleksandar Vučić oženi. Šalim se, naravno, ja poznajem predsednika Republike Srbije, imam poštovanje prema njemu i njegovoj porodici, samo je šala, jer je bio san.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još