PONIZILA SAM DEJANA, CELU PORODICU I SEBE: Dalila Dragojević u suzama progovorila o krahu braka i odnosu sa bivšim suprugom (VIDEO)

Tokom radio emisije "Sprdnja" na rijaliti imanju u Šimanovcima Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su Dalilu Dragojević, koja je progovorila o krahu braka sa Dejanom i njihovom odnosu nakon razvoda.

- Kako si? - pitao je Janjuš.

- Ovo je katastrofa i nemam reči kojom bi opisala moje trenutno stanje. Ono što mogu da kažem je da kada sam osetila neke stvari, osetila sam kako se osećao Dejan. Potiskivala sam to u sebi tako što sam pričala te neke nebuloze i gluposti, nosila sam ružičaste naočare. Bila sam neko ko je njega isponižavao na najgori mogući način, ali ne samo njega, nego i celu svoju porodicu, pa onda i sebe. Samim tim što sam ovo uradila, izgubila sam sve ono za šta sam važila i da je to teško da se vrati. Spremna sam na to. Nisam imala hrabrosti to da uradim što ste mi savetovali i da prišla sam jutros Dejanu. Prišla sam mu u garderoberu i rekla sam mu da želim da popričam i da želim da mu se izvinim za sve što sam napravila. On je krenuo da plače i ja sam krenula, mnogo sam ga povredila i znam da kad mi je rekao da ne može da priča sa mnom sada trenutno, nisam ni očekivala da će pristati na taj razgovor, ali ja ovim putem želim da se izvinim njemu za sve što je morao da gleda i što će pretrpeti, sve što nije pušteno. Želim da se izvinim svojoj porodici, prvenstveno svom ocu zato što sam ga uništila zauvek. Bila sam jako sebična i želela sam da meni bude dobro, evo baš mi je dobro - rekla je Dalila.

- Da li misliš da si opet sada sebična? - pitao je Karić.

- Ne mislim, ali eto tako se izdešavalo kako se izdešavalo. Nisam imala osećaj da to tako izgleda, ali tek kad se meni desilo shvatila sam kako izgelda. Ja se kidam iznutra i ne znam kako ću ovde. Ne mogu ni da zamislim, ali je on neko ko će izvući pozitivnu stranu. Ovo će mi biti nauk za ceo život i da pažljivo biram odnose, kome se posvećujem i kome sve dajem na tacni - nastavila je Dalila.

- Mislim da ti treba prvo da naučiš šta je sreća - rekao je Karić.

- Ja ovo ni najgorem dušmaninu ne bih poželela. Ja znam da ta reč ne može da promeni stanje trenutno. Ja se izvinjavam svima ovim putem, neću im stajati na muci, ići ću sama dalje i boriti se sama. Dejan vrlo dobro zna da ja nisam toliko loša i zla osoba koliko priča. Naš zajednički odnos nema poentu, ali mislim da bi trebalo da dobijem taj razgovor, neću navaljivati - rekla je Dalila.

- Da moižeš da vratiš vreme, da li bi promenila onu scenu sa kapije, da li bi to uradila u životu više - pitao je Janjuš.

- Ne zanima me šta će ta osoba da kaže, ja gledam samo svoj život. Da sam ikada u životu znala da mogu da mi se dese ovakve stvari, nikada ne bih ušla u rijaliti. Jednostavno bih neke stvari završila napolju. Ja sam izašla iz zone komfora misleći da će mi biti bolje. Ja sam se zaljubila i zavolela, a sebi ne mogu da oprostim neke stvari koje sam radila, te odnose. Kad nisam htela da imam odnose sa njim, on bi mi pričao da imam i dalje osećanja prema Dejanu - rekla je Dalila.

- Zamisli kako je njemu koji sluša da neko njemu pu*i bivšu ženu... Kao da si paprika, mislim nemoj da se uvrediš rekao je Janjuš.

- Ne možeš ti više da me uvrediš nego što me je osoba koju sam ovde zavolela uvredila. Ja mislim da neću nikoga naći ko će me voleti kao Dejan. Rekla sam sebi da ne treba to da radim, da ću ga još više poremetiti. Rekla mi je Anđela da ako se tako osećam da to i uradim. Ne znam više šta da kažem i nemam reči kojima bi opisala svoje stanje - rekla je Dalila.

- Da li ti je negde drago da ti se to desilo sa Filipom, da ko zna koliko ne bi došla sebi? - rekao je Marko.

- Ko zna koliko bi mi trajala ta agonija. Ja sam se zaljubila, ustala i rekla to, a kako je bilo prema drugim ljudima, to me nije zanimalo. Ja sam njega zavolela, ali bi sve drugačije bilo da mi je na vreme rekao da neće da bude sa mnom. Trebao je da ustane i da kaže, kao što sam ja za Dejana. Neću ništa postići sa time - nastavila je Dalila.

- Da li je Dejan muškarčina za tebe - glasilo je Janjuševo naredno pitanje.

- Dejan je posle ovoga ispao čovek koji zaslužuje da mu se pruži trostruka ljubav i želim mu da sve ono što ga je tištilo i gušilo da mu izađe na dobro - rekla je Dalila.

- Meni je bivša bila u tom sinoćnjem spotu - dobacio je Janjuš.

- Da možeš da pričaš sa svojim ocem, šta bi mu rekla? - pitao je Karić.

- Rekla bih mu da ga volim najviše na svetu, da znam da ove stvari nisu ispravne, da sam njega ponizila, ali eto znam da će mu trebati vremena i volela bih da mi oprosti... Ja ne mogu sutra da sednem sa njim i da ga gledam u oči - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još