PODARIO SAM JOJ ŽIVOT, A UNIŠTIO ONOJ KOJA ME JE RODILA: Dejan Dragojević osuo paljbu po bivšoj supruzi Dalili (VIDEO)

Tokom radio emisije "Sprdnja" na rijaliti imanju u Šimanovcima Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su Dejana Dragojevića, koji je progovorio o krahu braka sa Dalilom i njihovom odnosu nakon razvoda.

- Ja ne tražim da nju neko napada, mene to ne interesuje. Meni je bilo najbitnije da sebe izvučem, par dana sam pao psihički, ali ne zbog nje, nego zbog porodičnjih stvari. Kroz komunikaciju sa Đedovićem shvatim da su neki ljudi tu, a ako ne iskoristiš dok su tu, kajaćeš se. Počinjem da razmišljam na drugu stranu, stranu koja treba da se reši. Mislim da sam za*rao nepotrebno. Desilo se na sve da mi priđe u garderoberu. Rekao sam da mi je najteže kad raskinu, jer je navodilo da budem inat, opet igra. Ja smatram da ona nije iskrena, ne guraj magare dok je u blatu, ali ne mogu da ostanem imun na komentare. Mesec dana je pričala sa mnom kroz izlaganje gde je mene u*rala. Filip sad nije muškarčina, a do juče je htela da ide sa njim u zatvor i predstavljala nešto vanserijski. Njena je veća žal za Filipom. Što govore da se mi pomirimo, sa moje strane ne da je nemoguće, nego nema 1% šanse. Ona se najviše kaje, na početku je pričala o meni, ali hoće jezik pravo, snimak seksa, čula je za tatu, ne može da oprosti sebi što je prešla preko nekih reči. Svako ima pravo da priča kako hoće, mene to ne interesuje - govorio je on.

- Ti si pretpostavljao da će doći do svega ovoga? - pitao je Janjuš.

- Da, ona ne bi došla da priča da nije došlo do svega ovoga sa Filipom. Kako bi ona predstavila ovaj šlag? Tri puta je pravila scenu da se mi potučemo. Video sam ja po njegovom prilasku da je on raskrstio neke stvari - nastavio je on.

- Da li si osetio da ima potrebu da te diskvalifikuje? - pitao je Karić.

- Da, ja razvaljen, a ona peva pored mene, pesme u prolazu. Ljubavni klip kad je bio, nije mogla da veruje da niko ne aplaudira i da ja kvarim njihovu sreću. Ja preko toga ne mogu da pređem. Mene kopka što ja ne mogu da kažem nešto što bi neko drugi rekao. Stvari se ne zaboravljaju, mesec dana indirektne torture, izlaganja. Ona je rekla da je razvod proslavila seksom i da bi otišla na još jednu turu i da je neiskreno, bolesno je. Htela je mene da pokopa - pričao je Dejan.

- Sad je rekla da je niko nikad neće voleti kao ti - dodao je Stefan.

- Ona je rekla da je Filip voleo najviše na svetu i da je pružio ono što ja nisam, da je bila čaura. Svako izlaganje je kontradiktornost - rekao je Dejan.

- Da li i dalje misliš da sanjaš? - pitao je Karić.

- Sad ne, strefe me realne situacije. Podario sam njoj život, a onome ko me je rodio sam uništio. Apsurdno je kad vratim neka svoja izlaganja. Zamolio sam je da se ne ljubi i ne razvlači, a naskakala je na moje oči. Ispada da je on nju terao, ko je terao da naskače? Sigurno je bilo gore od ovoga što je sinoć pušteno. Sramota me je svega što se desilo - istakao je Dragojević.

- Da li ti cela ova situacija deluje da Dalila želi da se opere - pitao je Janjuš.

- Može da bude tako, ali mislim da ona hoće da ide tom linijom da njoj bude lakše. Nju niko nije terao da me izbaci iz kreveta kao kera, a ja sam bio osuđen kad sam stavljao majicu i četiri limuna. Sama je svesno sve radila, smatram da je svesno sve radila i da je bila svesna. Ja njoj ne verujem nijednu reč, čak sam počeo i da sumnjam u prethodnih pet godina. Nije se ohladila od seksa a dolazi da priča sa mnom. Meni emocije variraju non-stop, u smislu da sam šokiran svim. Nema šta tu da se priča - rekao je Dejan, pa je nastavio:

- Kad sednem ispred nje a ona krene da se smeje, ne mogu da odreagujem... Nije mi žao, mislim kako bih ti rekao. Bude mi krivo kao čoveku, u odnosu na to šta sam joj želeo. Ne prođe mi kroz glavu nijednog momenta da joj oprostim, kad sam video seks, tu je počelo sve da mi se pali lampica - nastavio je Dejan.

- Ti poznaješ njenog oca, šta misliš kako on gleda na to - glasilo je naredno pitanje.

- Kada sam ja njega spominjao, spomenuo sam ga par puta... Počela je da mi mafija, da kao brišem neke slike, pa se i advokat umešao. Sramota me je da ustanem da komentarišem - rekao je Dejan.

- Da ti Drvo da poziv sa majkom, da li bi ga prihvatio - pitao je Karić.

- Prihvatio bih, ali bi me to slomilo i poremetilo još više - rekao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.