UNELA SI ČAROLIJU U NAŠ ŽIVOT: Nikolina Kovač i Saša Kapor dirljivim rečima čestitali ćerki Nikoleti drugi rođendan (VIDEO)

U porodičnom domu muzičkog para Nikoline Kovač i Saše Kapora danas je posebno veselo.

Naime, njihova ćerkica Nikoleta proslavlja svoj drugi rođendan, a ponosni roditelji istom porukom oglasili su se na svojim nalozima na društvenoj mreži Instagram.

- Ti si u naše živote unela posebnu čaroliju, najčistiju iskru ljubavi, tvoja dobrota je za mene nestvarna, tvoji zagrljaji su nešto najdivnije što sam ikada osetio, jer ti si princeza nekog drugog sveta, nekog drugog univerzuma. Srećan ti rođendan, čarobnice naša draga - napisao je Saša pokraj video snimka u kome se može videti kako perfektno doterana devojčica ulazi u lift.

Nakon objave srećnog oca usledile su čestitke kolega, prijatelja i fanova popularnog bračnog para koji su maloj slavljenici poželeli dug život, zdravlje i sreću.

Podsetimo, pevači koji su popularnost stekli tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" na večnu ljubav zavetovali su se pre osam godina, a tokom skladnog braka pored ćerke Nikolete imaju i sina Nikolaja, koji je u maju ove godine proslavio osmi rođendan.

Foto: nikolina.kovac/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolina.kovac/Instagram

Pogledajte još