JEDVA PRIČAM, KAO DA POLA GLAVE NEMAM: Kristijan Golubović otkrio detalje zdravstvenog stanja nakon što se zarazio koronavirusom

Kristijan Golubović se u ranim jutarnjih časovima oglasio za medije i saopštio svoje probleme sa zdravljem. Bivši zadrugar otkrio je da je malaksao i da se ne oseća baš najbolje, kao i da sluti na najgore, na surovi virus koji vlada poslednje dve godine - Kovid 19. Kako se ispostavilo, Golubović zaista ima koronu.

On je, takođe, otkrio kako mu nije baš najbolje, a sada je saopštio kako se danas oseća.

- Upravo idem u dve bolnice, kovid bolnicu i u neki Dom zdravlja, uskoro ću znati sve rezultate, 100% imam koronu. Krvarim iz levog uveta, pluća mi se osećaju, jedino što nemam temperaturu, glavobolje nesnosne, malaksalost imam, bol u mišićima, nelagosnost, kao da pola glave nemam - rekao je Kristijan i nešto kasnije potvrdio da ima koronu:

- Pozitivan sam, mora i Kristina da uradi danas test jer živimo zajedno, ali nema te simptome. Čekam nalaze krvi, imam predzapaljenje pluća i teške respiratorne probleme, jedva pričam. Krv mi ide na uvo, na nos, teška upala sinusa, uha, udarilo me je baš jako. Glavobolje, katastrofalna probadanja kroz celo telo, kao da su me metkovi ispucali po ramenima i leđima, tako se osećam. Ona mi pomaže po kući, sprema ručak, jako mi je teško... Malaksalost, bolovi u celom telu, nesanica, dezorijentacija, zaboravim u sekundi stvari... Dosta tih simptoma katastrofalnih ima - rekao je Golubović.

Izvor: Pink.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još