KOLEGA, SAD SAM JA PI**A, A TI MUŠKARČINA: Dejan Dragojević i Filip Car udružili snage protiv Dalile, zadrugarka u neverici (VIDEO)

Sinoć je u "Zadruzi" održana "Igra istine"! Jedno od pitanja postavila je Dalila Dragojević, a Dejan je nastavio da komentariše temu koju je započeo Marko Đedović:

- Bili ste u odnosu koji je mene upropastio. Dalila me je svojim postupcima ubila, utabala, nemam više reči, rekao sam ne mogu da pričam  - rekao je Dejan.

- Fuj, ja sam kriv što sam bio sa tobom, što si prevarila muža... Nemoj da pominješ moje ime. Za mene si užas užasa. Kolega, obrnuli smo uloge, sada sam ja pi**a, a ti muškarčina - rekao je Filip Car, odgovarajući Dalili i Dejanu.

- Ja sam rekao da nisam spreman za razgovor. Pravila je od mene nešto što nisam, milijardu stvari je bilo gde kažem ne. Ona je us**la mene. Ne interesuje me više. Ona je slavila razvod ovde seksom. Stvari koje si radila i izgovarala više me ne zanimaju - pričao je Dejan.

Dalila je poručila svim ženama koje uđu u "Zadrugu" da nikako ne ulaze u vezu sa Filipom. Filip je uzvratio da je Dalila užasna i da jednostavno nije za njega.

Dejan je, kao i više puta do sada, napomenuo da mu je ona uništila život, a Filip mu je dao punu podršku.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još