MUŠKARCI BI SE IZNENADILI: Šta žene rade pre seksa?

Pripreme pred "akciju" ženama su izuzetno važne. Naime, one žele da sve ispadne savršeno, pa se pre sastanka s partnerom satima sređuju, depiliraju, biraju donji veš i slično. Ipak, neke od stvari koje rade, muškarcima nikada ne bi pale na pamet.

Čak i najsigurnije žene znaju da budu uznemirene i nesigurne kada je u pitanju sastanak na kojem znaju da bi moglo doći do intimnosti i seksa. Iako ćete to retko primetiti na njima, i ženama kroz glavu prolaze različite scene među kojima su i strahovi poput onog "da li će uraditi sve kako treba". Žene se mnogo brinu i o izgledu, pa vode računa da sve izgleda savršeno.

Ovih deset stvari radi većina žena pre seksa:

1. Depiliraju se - jer žele da izgledaju besprekorno i savršeno.

2. Lakiraju nokte na nogama - da bi izgledale još bolje.

3. Malo su u panici - uvek postoji doza straha kako će sve izgledati i da li će uraditi nešto pogrešno.

4. Biraju seksi veš i pod stresom su jer često ne mogu da nađu ono što su zamislile.

5. Satima odlučuju šta će da obuku - ovo se odnosi na pre svega na žene koje još ne žive sa svojim muškarcima. Tokom zajedničkog života to je teško izvesti, a da prođe neprimećeno.

6. Razmišljaju da li da ponesu prezervative - ako ni on nema, šta tad? Rešenje - bolje poneti, nego žaliti.

7. Dopisuju se s prijateljicama - ne sve, ali većina devojaka se raduje sastanku s momcima, pa neretko o tome pričaju i s drugaricama.

8. Prave mentalnu listu u glavi šta treba da ponesu za jutro posle - u slučaju da prespavaju kod njega, da li će im trebati četkica za zube, krema za lice, žvake i čisti veš.

9. Od silnog uzbuđenja zaboravljaju neke važne stvari - tako se može desiti da sledećeg jutra odu na posao ili na faks u odeći od večeri pre, moraju da pozajme njegovu četkicu za zube ili popravljaju ostatke šminke.

10. Piju alkohol pre - verovali ili ne, i žene su često nervozne pre sastanka, pa se opuštaju čašom vina.

Izvor: Prva.rs/24sata.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još