ONA JE LOŠ ČOVEK: Filip Car žestoko opleo po bivšoj devojci Dalili Dragojević (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Pitanja novinara".

Novinar Darko Tanasijević imao je pitanja za Dalilu Dragojević i Filipa Cara, koja su se ticala njihove propale ljubavne veze.

- Tu smo da suočimo argumente i mišljenja - rekao je Darko.

- To je čovek koji hoće da prekine nekoga, ali neću sebi da dozvoljavam da se svađam sa njim i da me vređa - rekla je Dalila.

- Ona priča o nekim mojim kontradiktornostima, a mi na klipu videli i njena, pa ne može tako. Ne mogu ja, ako psujem, nekome držati predavanje da ne treba da psuje. Ja sam gledao klip gde ona plače kao da sam ja umro, kao da mi se nešto desilo, a samo dan pre je tražila razgovor sa Dejanom - rekao je Car.

- Tu se vidi tvoja ljubomora, ja sam rekla da će se videti da Dejan folira, a da je on ljubomoran - rekla je Irma Sejranić.

- Ona plače za mnom, pa traži neke druge stvari. Ne znam, uradio sam šta sam uradio, mislim da sam doneo ispravnu odluku, a da je greška bila što sam ušao u taj odnos sa udatom ženom. Neka oni rešavaju ono što imaju, a ja ću ponavljati ovo - rekao je Car.

- Intresantno je to što ti je Dalila dokazala koga voli i koga želi, a to si ti, a intresantno je to da, kada bi imali neke razgovore i ostalo, ti si to tumačio kao šansu da ona i dalje oseća prema Dejanu, pa si bio sumnjičav. Da li si zaista bio sumnjičav ili si to korisito da bi se perfidno izvukao iz tog odnosa - pitao je Tanasijević.

- Osnovanu sumnju u Dalilu i poverenje u nju, ja nisam imao od samog starta, da je neverna, imao sam od samog početka - rekao je Filip, ali ga je Mensur Ajdarpašić prekinuo:

- Svesno si ulazio u nešto što nema budućnost - rekao je Mensur.

- Njemu je sve ovo bila taktika da osvoji neosvojivo, a ovo su sve što priča balade. On je podstakao dodatno taj razvod - rekla je Dalila.

- Da li je presudila informacija da se ti udaljiš od Dalile, da je ona mnogo omražena u narodu - pitao je novinar.

- Meni nije trebao to niko da kaže, jer smo ušli u to svesno. Pa s kim sam ja bio prošle godine, sa akademskim građankama - rekao je Car.

- Aleks je upisala fakultet - rekao je Tanasijević.

- Nije izašla ni na jedan ispit. Da bog da diplomirala... Sve je to meni otežavalo, ali to nije uticalo na mene. Jednostavno odnos mene i nje, Dalila i ja smo pogrešili što se nismo dovoljno upoznali. U fazi muvanja je sve bilo lepo, a kasnije je ispalo da ona skače ovde a da se ja raspravljam sa ljudima. Mislim da mi nismo jedno za drugo... Ja sam na svim stranama samo nisam na tebe fokusiran, Maja sluša ovu, a znamo svi kako ona može da izmanipuliše, imaću problem večeras - rekao je Car.

- Filipe, kada govorimo o tvojoj i Dalilinoj ljubavi, nama je izgledalo kao da ste se zaista zavoleli. Kada je došao trenutak kada si shvatio da Dalila nije žena za tebe - pitao je Darko.

- Ja nemam problem da kažem ovde da mi je ona bila igra ili sprdnja, šta god želite da čuejte. Ako niste gledali onaj haos u hotelu, ja ne znam šta drugo da vam kažem. Ne želim da budem u tom odnosu. Tako je, nisam dovoljno jak i dovoljno hrabar da podnesem sav pritisak, ni dovoljno surov, pokleknuo sam ovde. Izvini molim te, ja nisam imao ženu, niti sam prevario ženu, tako da ne osećam neki preterani teret... Evo ovako, nije mi se sviđao taj odnos u kome sam bio, niti je ona osoba za mene, iz dana u dan sam video to. Govorio sam Mikiju da je loš čovek, da je bezobrazna. Bolja mi je Maja, hoću da budem sa njom, bila mi je igra Dalila. Šta da kažem da bih mogao da se vratim nazad tamo u šarage - rekao je Car.

- Tek nama nije jasno, zato si ti tu da nam odgovoriš - rekao je Tanasijević.

- Nisam mogao više da nosim teret Dejana na leđima, ni porodice... Ne zanima me ona, zanima me sad taj odnos sa Majom. Nije to čisto, nije dva plus dva četiri, prosto kvaran je čovek, loša je, bezobrazna je... Vi nju niste za brak od pet godina toliko masirali, koliko ste mene zbog veze od mesec dana - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još