POKAJALA SE ZBOG SVOJIH (NE)DELA: Dalila Dragojević u suzama pričala o braku sa Dejanom i propaloj vezi sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Pitanja novinara".

Novinar Darko Tanasijević pitao je Dalilu Dragojević zašto je mrzovoljna.

- Kako da ne budem posle ovih izlaganja... Ništa od ovoga nije trebalo da se izdešava. Sve njegove reči su bile laži, kao ono što je pričao da me je voleo najviše na svetu i da sam ja neko sa kim se sve prve stvari dešavaju. Glupost na maksimum uključeno - rekla je Dalila i počela da plače:

- Ja nisam neko ko ima pravo da priča bilo šta, jer sam uradila lošu stvar, ali svako svoju bol preživljava... Nekako, kad odem u taj krevet, vidim da sam sama i da se sama nosim sa svim. Odvratan je osećaj u glavi - pričala je Dalila.

- Ti si u mulju zbog stvari koje si uradila Dejanu zbog Cara, da li si sad u većem zbog tog istog Cara? - pitao je novinar.

- Da, od ovog dalje ne može. Kad odem do sobe za vreme reklama... Shvatim da sam sama. San mi padne sam na oči od silne neispavanosti, shvatam da ostajem sama i da će to biti mnogo teže kad izađem odavde i to me muči. I sve ovo što doživljavam kroz Careve rečenice. Nema nimalo ljudskosti. Pa bar probaj da kažeš neke stvari drugačije. Sve je bila laž i farsa u koju sam ja poverovala. Nema grižu savesti, empatiju. Boli me to izmišljanje stvari, lupanje ovo, ono. Pa on je lupao, ne ja. On me je naveo da izlupam ta tri parfema, ti si udario pesnicom u taj zid. Ja sam bila tvrđava, igrica... Odzvanjaju mi Dejanove reči u glavi, kad mi je rekao da ću samo biti trofej koji će Filip staviti u vitrinu. Osećam se ogavno, fuj... Ispostavilo se da je Dejan bio u pravu za mnoge stvari. Tek sad osećam šta se dešava, nisam dok sam ja to radila. Sve se izdešavalo jako brzo. I odnos sa Dejanom i sa Filipom... - nastavila je zadrugarka.

- Dalila, da li još uvek voliš Filipa? - pitao je Tanasijević.

- Posle ovih reči, sve je pretvorio u mržnju. Zgadilo mi se to. Mislila sam da ne zna šta priča, i te kako zna. Samo treba da se pomirim sa tim da mu je sve to bila igrica, da nisu emocije nikad ni postojale - rekla je Dalila.

- Kasni ti ciklus, kako se osećaš povodom toga što si možda trudna? - pitao je novinar.

- Ne kasni, tek treba da se desi za nekoliko dana. Ali imam osećaj da će se to desiti i da nije došlo do toga, hvala Bogu. Nadam se da se to neće desiti, to bi bilo nešto što bi me još više spustilo. Ne bih mogla da se izborim sa tim. Moja sreća je kratko trajala. Opet smo došli do rečenice: "Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći". Pogrešila sam za sve, apsolutno sve. Ja preuzimam sve na sebe. Jer sam ja rizikovala, treba da se nosim sa svojim gubitkom, da nosim sve na svojim leđima. Treba da gledam čovek koga sam ja uništila i koji je mene uništio. A opet sam žena i moraću da izađem odavde, ovo ne traje večno. Neću morati da slušam samo komentare ovih ljudi, već svih. Sada se bojim, pre se nisam plašila, jer sam mislila da imam njegovu zaštitu. Sada vidim da sam sama, da niko nije tu da me uteši. Niko, apsolutno niko. Tako će biti i napolju - govorila je Dalila i dalje kroz suze.

- Da li ti je više žao što si Dejanu uradila to što si to uradila ili Car tebi? - pitao je Darko.

- To što sam ja Dejanu. Stvarno kad vidim koliko sam bila voljena, Dejan mi nije izneo uvredu kao Filip. Ne znam šta me je ponelo. Što kažu ovde: "Posle je*anja nema kajanja". Ima. Ne želim da se ikome desi ono što se desilo Dejanu, što se desilo meni. Ničega se ne plašim više. Ovi ljudi su prolaznici, svako će nastaviti svoj pravac. Ovde se neke žene toliko slade, muškarci se više saosećaju nego neke žene - istakla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još