NISU JOJ POMOGLI DUPLIRANI GLASOVI: Magdalena Milinčić izbačena iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Izbacivanje".

Prošle nedelje nominovani za izbacivanje iz "Zadruge 5" bili su Magdalena Milinčić i Filip Car.

Voditelj Darko Tanasijević poveo je nominovane zadrugare u salu u kojoj se nalazio lavirint, gde se odigrao njihov duel. Zadatak za Magdalenu i Filipa bio je da sednu na stolice i četkicom napišu reč "Pink", ali ne rukama, već stopalima.

U igri je pobedila Magdelana i njoj su bili duplirani glasovi. Tanasijević je zadrugarima otkrio da nakon dupliranja glasova jedan takmičar ima 89% glasova, dok drugi ima 11%.

Voditelj je otkrio da je Magdalena osvojila 11% i da će morati da napusti Belu kuću. Ona se pozdravila sa zadrugarima i krenula ka studiju, gde ju je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević.

- Dobila si, tj. dobićeš poklon od Dejana Milićevića, ostvario ti se san - istakla je voditeljka.

- Da, ja sam zbog toga presrećna. Meni je bilo predivno. Ali ja se nikad nisam razdvojila od svojih. Sa dosta ljudi sam se sprijateljila, meni je bilo lepo - dodala je Magdalena.

- Uvek me je hvatala trema za crnim stolom, inače sam se super snašla. Jeste teško za crnim stolom. Hvatala me je trema, ali okej... - govorila je Milinčićeva.

- Kako to da nijedan momak nije osvojio bar tvoj pogled? - pitala je Dušica.

- Jer su mnogi tu radi opstanka, ja ne volim da nešto budem lažno, nisam davala šanse da mi prilaze, nisam fejk - istakla je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još