IMALA SAM KRVARENJE U JEDNOM DELU MOZGA, DALI SU MI POGREŠNU TERAPIJU: Arina Vološina odustala od plesačke karijere zbog lošeg zdravstvenog stanja

Ruskinja Arina Vološina, bivša devojka Miloša Bikovića, oglasila se putem društvene mreže Instagram i sa svojim pratiocima podelila tužnu vest.

Naime, plesačica je otkrila da će zbog lošeg zdravstvenog stanja morati prekinuti karijeru.

- U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom delu mozga, koje je pratila nesnosna glavobolja, loša koordinacija i vrtoglavica - napisala je Vološina i nastavila:

- Prvobitna dijagnoza je bila pogrešna, baš kao i terapija koju su mi prepisali. Pokušala sam da živim normalnim životom i da se navikavam na simptome - držala sam časove, trenirala, planirala neke nove stvari. Sada je glavna preporuka lekara da se izbegne novi problem u budućnosti, da se nastavi s praćenjem, nakon čega ću se vratiti normalnom životu. Naravno, ne onako kako bih ja želela neću ići na takmičenja, nastupe i imati intenzivne trenige, ali ću se iz hobija baviti plesom i na neki način biti u igri. Za mene je ovo vreme bilo usko povezano sa sposobnošću osećanja i doživljaja širokog spektra emocija. Govorim o nečemu skrivenom što je u svakom plesaču i kreativcu, što se ne može postići samo treniranjem, to je ono što već nosimo u sebi. Naučila sam životnu lekciju, a to je biti zahvalan na svemu u životu. Lako je kriviti stres, umor za sve što nam se dešava, ali ponekad telesni simptomi mogu biti znak nečeg mnogo ozbiljnijeg - rekla je plesačica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: arinavoloshina/Instagram

Pogledajte još