SVE JOJ OPROSTIO: Maja Marinković i Filip Car pomirili se nakon žestoke svađe i fizičkog obračuna (VIDEO)

Nakon haosa koji su izazvali tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" Maja Marinković i Filip Car seli su na kauč kako bi porazgovarali i rešili sve nesuglasice i smirili strasti.

- Ja te volim i ne mogu bez tebe ovde. Ne želim da raskinem sa tobom, ne želim da se svađamo, da se grebemo, tučemo, da se ovi ljudi slade. Nemoj mene da napadaš za vazduh. Ako te uhvatim još jednom u onome što sam danas, ja ću sebi dati za slobodu da radim svašta - rekao je Car.

- Ti radiš neke stvari da bi spinovao priču. Vidim ja odlično kuda plovi ovaj brod, protiv nas plovi. Nek se raspadne sve - rekla je Maja.

Filip je objasnio Maji zbog čega ima fobiju od toga da ga neko drži za vrat:

- Nije trebalo da me uhvatiš za vrat, jer tada dobijam napade panike i osećaj da ću se ugušiti... Imam traumu, kad su seli na mene, ja sam ih samo odgurnuo, jer sam tad dobio napad panike. Kad smo bili klinci, neki mali me ščepao za vrat, držao mi grkljan, dok su provalili, ja sam mogao da odem... Sto puta sam ti to rekao, pa i u Beču isto, dobro te nisam bacio kroz prozor - rekao je Car.

Nakon pomirenja njih dvoje su se uputili ka izolaciji, kako bi uzeli sve svoje stvari, jer je vreme da se vrate u Belu kuću. Iskoristili su poslednje momente u izolaciji, pa su razmenjivali osmehe i nežnosti.

Kako je ovonedeljni vođa Anđela Đuričić za potrčke odabrala Dalilu i Dejana Dragojevića moguće je da su Maja i Car ovo radili namerno kako bi ih Dalila zatekla.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još