POKLEKLA JE SAMO JEDNOM ZA PET GODINA: Filip Car ubeđivao Dejana Dragojevića da oprosti Dalili javnu prevaru (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima bivši ljubavnik Dalile Dragojević, Filip Car ubeđivao je njenog bivšeg muža Dejana da joj oprosti prevaru.

Car je objašnjavao Dragojeviću da nije poraz oprostiti prevaru, već ostati bez žene sa kojom si bio pet godina.

- Za tebe nije poraz ako izgubiš ženu, za tebe je poraz ako se vratiš ženi? Za moj pojam je mnogo veći poraz izgubiti ženu. Mi ovde u "Zadruzi" smo ti koji smo bili sa nekim dva meseca, pa kada nas je neko varao na naše oči, i petljao i folirao, nismo mogli da kažemo ma*š u pi*ku ma*erinu nego smo opet bili sa tim nekim. Ja da sam sa nekim bio pet godina, lakše bih joj oprostio nego nekoj "štraci" sa kojom sam bio dva meseca. Je l' je logičnije da "štraci" od dva meseca kažem ma*š u pm, nego ženi koja je jednom u pet godina poklekla. Tako ja razmišljam! Po mom mišljenju bi najveći poraz za tebe bio da joj ne oprostiš - ubeđivao je Car Dejana.

Dragojević je rekao da ni ne razmišlja o pomirenju sa Dalilom, nakon čega ga je Car savetovao da onda nađe drugu devojku.

- Treba da daš sebi priliku da budeš sa nekim, a ovde si imao i te kako prilike da to uradiš. Kažeš lepo sebi: "Ohoho, sada će Dejan sebi dati oduška da bude sa nekim", pa da vidim kako mi je.

Dejan je odmah odbacio tu ideju.

- Ne mogu, ni na silu. Ne mogu nekom da uradim nešto što smatram da je loše. Ja ću biti ovde u nekom odnosu, ali kada budem čist za taj odnos. Ja nisam taj tip. Kada izađem napolje, ako bude sve kako ja pretpostavljam, da pukne akvarijum, to je druga stvar. Trenutno mi ne treba devojka, da imam sukobe, rasprave, svađe. Da opet budem u ćošku, da opet budem u krevetu, da se ne družim. Hoću da budem slobodan i rasterećen.

Filip je rekao da nikada ne bi mogao da se ponaša kao Dejan.

- Ti si jači od mene, ja ne bih mogao. Ja bih na tvom mestu već bio sa tri ribe, i već bih Dalili oprostio. Ali sto ljudi, sto ćudi.

Izvor: Informer.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još